Labancz Lilla fenék edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Labancz Lilla karcsú derekával és tökéletesen domború popsijával kérkedik a rajongóinak: a szőkeség keményem megdolgozik ezért az alakért. 

Labancz Lilla szereti megmutatni, milyen tökéletes a teste, de ne történjen félreértés: meg is dolgozik érte. A 31 éves szőkeség Instagram-oldala nemcsak a gyönyörű, beállított fotókkal van tele, azt is megmutatja, mit tesz a hibátlan alakért. Legutóbbi felvételén éppen az látható, milyen keményen tapos a kerek hátsóért.

Labancz Lilla brutálisan jól néz Forrás: Instagram

A képet elnézve a kemény munkának van is eredménye, hiszen hátulról láthatjuk izzadni a szőkeséget. Egyértelmű, hogy a popsija tökéletes, amihez ráadásul karcsú derék társul. Lilla remekül néz ki, a rajongói pedig bizonyára örülnek a szexi képeknek.

Labancz Lilla megdolgozik kerek fenekéért Forrás: Instagram/Labancz Lilla
Kulcsár Edina kitartóan küzd a plusz kilókkal: videó! http://www.life.hu/ez-zsir/20180116-kulcsar-edina-megmutatta-mitol-nez-ki-ilyen-jol.htmlSokan kíváncsiak Edina titkára: vajon hogyan szabadul meg a súlyfeleslegtől? Ez Zsír!OrigoPalvin Barbi edzőteremben járt: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180114-palvin-barbi-edzoteremben-jart-foto.htmlPalvin Barbi ezúttal edzőteremben járt. Még sose láttunk ilyen fotót róla.Ez Zsír!OrigoEgészséges recept: zöldséges, csirkés spagettihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180109-recept-zoldseges-csirkes-spagetti.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!Origo5 tipp Szilágyi Árontól, hogy a legtöbbet hozhasd ki a mindennapokbólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180109-5-tipp-szilagyi-arontol-hogy-a-legtobbet-hozhasd-ki-a-mindennapokbol.htmlAz új évben sokan határozzák el, hogy életmódot váltanak. De hogyan? Nem kell hivatásos sportolónak lenned ahhoz, hogy az egészség a mindennapjaid része legyen: vágj bele Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívó tanácsaival! Ez Zsír!--Recept: a legfinomabb zabkeksz diétázóknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180111-recept-a-legfinomabb-zabos-keksz-dietazoknak.htmlAttól mert diétázol, vagy odafigyelsz az alakodra, azért még nem kell éhezni, sőt az édességekről sem kell lemondanod. Íme, egy egyszerű, de annál finomabb és persze nagyon is egészséges keksz receptje. Ez Zsír!OrigoLátványos átalakulás: 4 ruhaméretet fogyott a népszerű tévéshttp://www.life.hu/ez-zsir/20180110-latvanyos-atalakulas-4-ruhameretet-fogyott-a-nepszeru-teves.html4 ruhaméretet fogyott az ismert brit tévés, Sophie Kassaei, aki most már fehérneműs fotókon is szívesen mutatja meg vékony alakját. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.