100 kilótól szabadult meg Tess Fitzgerald, mert már nem fért bele az iskolapadba: fotó

Forrás: NORTHFOTO/Tess Fitzgerald / mediadrumworld.com/Tess Fitzgerald / Mediadrumworld.Com -
fogyás átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem 100 kilót fogyott le a 21 évesTess Fitzgerald, súlya szinte a felére csökkent. A fiatal lány azért döntött a drasztikus lépés mellett, mert már nem fért bele az iskolapadba. 

Tess Fitzgerald nagyon sokáig küzdött a túlsúlyával, de sosem sikerült lefogynia. A fiatal lány hiszi, hogy egy betegség miatt alakult ki nála a csillapíthatatlan étvágya, amely a túlsúlyához vezetett. Tinédzserként diagnosztizálták nála a policisztás petefészek-szindrómát, szerinte ezért evett olyan sokat, ráadásul nagyon szerette a szénhidráttal teli ételeket, így szinte észrevétlenül szaladtak fel rá a kilók.

Így nézett ki Tess a fogyás előtt Forrás: NORTHFOTO/Tess Fitzgerald / mediadrumworld.com/Tess Fitzgerald / Mediadrumworld.Com


Eljött azonban az a nap, amikor már nem fért bele az iskolapadba, ezért komoly lépésre szánta el magát. Kemény munkával és kitartással lefogyott: 160 kilós testúlyából csaknem 100 kilót adott le! Tess ma már igazi bombázó, bár még nem érte el teljesen a célját.

Így néz ki Tess a fogyás után Forrás: NORTHFOTO/Tess Fitzgerald / mediadrumworld.com/Tess Fitzgerald / Mediadrumworld.Com
Vár még rá műtét Forrás: NORTHFOTO/Tess Fitzgerald / mediadrumworld.com/Tess Fitzgerald / Mediadrumworld.Com

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.