VV Mici egy szál melltartóban edzett: videó

VV Mici melltartó edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici nagyon szereti magát, legalábbis ez látszik fotóiból, amit a molett VV sztár rendre megoszt közösségi oldalán. Ezúttal edzés közben videózott.

Egy szál melltartóban tekerte a fogyasztó biciklit VV Mici, akinek mellei konkrétan az állát verdesték közben.

Vajon ez szexi? Van, aki szerint igen...

✌ @mici_infrashape

Big Brother VV8 (@micikee) által megosztott bejegyzés,

Így adott le 35 kilót Jennifer Hudson: elárulta titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180201-igy-adott-le-35-kilot-jennifer-hudson-es-igy-tartotta-meg-sulyat.htmlA színésznő 2009-ben, kisfia születése után döntötte el, hogy életmódot vált és leadja a felesleges kilókat. Ezután 35 kilótól szabadult meg, és az igazán nagy dolog az egészben, hogy súlyát azóta, immáron hét éve is tartja. Ez Zsír!Origo"Hogyan fogyj egy hét alatt 5 kilót?" avagy ezért veszélyesek a gyorsan sokat ígérő diétákhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180131-a-gyorsan-sokat-igero-dietak-veszelyei.htmlA "minél többet, minél rövidebb idő alatt" világában élünk. Véletlenül se kelljen megmozdulni, vagy változtatni a mindennapi rutinunkban, de azért szeretnénk leadni 10-20 kilót, és szeretnénk tökéletes alakot. Maximum a koplalást vállaljuk be, mert ha pár hétig nem eszünk, az biztosan meghozza a kívánt eredményt. Pedig ez így nem működik, és aki mást állít, az bizony be akar csapni. Ez Zsír!OrigoA fogyás és életmódváltás útjában gyakran a szerelem állhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180130-a-fogyas-es-eletmodvaltas-megakadalyozasa.htmlAmikor egyedül vágunk bele a fogyókúrába, az életmódváltásba nincs egyszerű dolgunk. Ám, ha van mellettünk valaki, talán még nehezebb lehet végigvinnünk a kitűzött céljainkat. Épp ma reggel volt szerencsém hallani egy beszélgetést a buszon, melyben a hölgy – aki épp mellettem állt, és olyan hangosan vitatkozott a telefon másik végén lévő párjával, hogy képtelenség volt nem ráfigyelni – azt nehezményezte, hogy a több éve vele együtt lévő férfi, nemhogy nem támogatja, egyenesen megnehezíti a fogyókúráját, melyre egyébként már több éve készül. Mi lehet ennek a hátterében? Erre keressük most a választ. Ez Zsír!OrigoElképesztően izmos lett Alicia Vikander: ez a színésznő tökéletes alakjának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180129-alicia-vikander-szuper-alakjanak-titka.html2018 márciusában érkezik az új Tomb Raider film, aminek nem más lesz a főszereplője, mint az Oscar-díjas Alicia Vikander. A svéd származású színésznő ezúttal nem csak tehetségét villantja meg, hanem szuperizmos testét is. Most eláruljuk, hogyan készült a szerepre. Ez Zsír!Origo120 kilót adott le a világ legkövérebb gyereke - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180128-120-kilot-adott-le-a-vilag-legkoverebb-gyereke-foto.htmlElképesztő fogyáson van túl a világ legkövérebb gyerekének tartott Arya Permana: a fiú már 120 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!--Női testépítők álltak modellt egy német fotográfusnak - Galériahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180125-noi-testepitok-alltak-modellt-egy-nemet-fotografusnak.htmlNői testépítőkről készít portréfotókat egy német fotográfus, képeit pedig most nálunk is megnézheted! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.