270 kilót nyom a nő, aki bánatában eszik

elhízás túlsúly evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekkora óta evéssel enyhít magányán és szomorúságán a 270 kilós Karina.

Karinának gyermekkora óta szokása, hogy bánatát evésbe fojtja. A nő emiatt ma már 270 kilót nyom, életét ráadásul korábban asztma is nehezítette. A DailyMail azt írja, háromgyermekes családban nőtt fel, de betegsége miatt gyakran került kórházba és emiatt nővéreivel sem töltött sok időt.

5-6 éves kora óta az orvosai kordában tudják tartani az asztmáját, ám a kezelések sok pénzt felemésztettek, ezért szülei nagyon sokat dolgoztak és a kislány egyedül maradt.

Amikor kórházban voltam, mindenki velem foglalkozott, de utána, mintha nem is léteztem volna számukra. Csak egy kis figyelemre vágytam, egy ölelésre, ezt azonban nem kaptam meg, ezért az evéshez fordultam" – mesélte a nő.

Az édesanyja, Maria most már bánja, hogy akkor nem törődött a lányával, de mint mondja, muszáj volt dolgoznia, abban bízott, így jobb életet biztosíthat gyermekeinek.

Karina 10 éves korára már 45 kilót nyomott, iskola előtt rendszerint bevásárolt gyorséttermi ételekből, sütikből és cukros üdítőkből. Mint mondja, ez jelentett számára biztonságérzetet. Így van ez a mai napig is, amikor a nő testsúlya már elérte a 270 kilót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.