Anorexiával küzdött a fiatal lány, Connie Inglis: 21 évesen annyit nyomott, mint egy ötéves

Forrás: Instagram/my_life_without_ana -
fogyás anorexia test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 éves kora óta küzdött anorexiával Connie Inglis, de sokáig sikertelenül. 21 évesen kórházba is került, ugyanis olyan sovány lett, mint egy 5 éves gyermek. Az orvosok csak heteket adtak neki, de ő csodával határos módon felépült, és most a pozitív testképet hirdeti Instagram-oldalán.

Connie Inglis borzalmasan fiatal kora óta küzdött az anorexiával: már 10 évesen kórosan sovány volt. A fiatal brit lány próbált harcolni a kórral, de hiába. Ha kicsit hívott is, mindig lefogyott. Eljutott azonban arra a pontra, ahonnan nem volt menekvés: 21 évesen annyit nyomott, mint egy ötéves gyermek.

Anorexiával küzdött a fiatal lány Forrás: Instagram/my_life_without_ana

Nem nagyon érdekelt, hogy élek vagy halok. Csak fogyni akartam" – mondta Connie, akit már az sem érdekelt, hogy kórházba került. A sötét gondolatok ellenére mégis erőt tudott venni magán, és küzdött az életéért, pedig

az orvosok már lemondtak róla.

Néhány hetet adtak neki, de ő túlélte, és ma már teljesen egészséges. Connie most 23 éves, és Instagram-oldalán igyekszik másoknak segíteni a saját tapasztalataival: megosztja fotóit és történetét.

Connie Positive.beats.perfect (@my_life_without_ana) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.