Somló Tamás izom özvegy sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keszthelyi Gyöngyvér igyekszik formába lendülni, és az eredmény nem maradt el: Somló Tamás özvegye egyre szálkásabb.

Habár sosem fogja túltenni magát Somló Tamás halálán özvegye, igyekszik élni az életét. Keszthelyi Gyöngyvérnek a testmozgás sokat segít, és nemcsak belsőleg: a megjelenésén is egyre jobban látszik, hogy a futás elkötelezett híve. A Facebook-oldalán rendre meg is mutatja, milyen eredményes a kitartása: a fotókon jól látszik, hogy egyre szálkásabb Somló Tamás özvegye.

Somló Tamás özvegye: „Lett egy másik kapcsolatom, de együtt maradtunk”


Már négy éve tudták, hogy Somló Tamás menthetetlen, mégsem akarták a nyilvánosság elé tárni a zenész állapotát. Özvegyével, Gyöngyvérrel 24 évig éltek együtt különleges kapcsolatban: akkor is, amikor a nőnek egy másik szerelme volt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Unod a rizst és a krumplit? Ezt a köretet próbáld ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20180208-koret-recept-hajdinabol-es-quinoabol.htmlAmi a köreteket illeti, sokan nagyon egyoldalúan étkezünk, pedig a rizs, a krumpli és a párolt zöldség hármasa hamar unalmassá válik. Éppen ezért érdemes jobban megismerkedni a gabonákkal, amelyekből fantasztikus köretek és akár egytálételek is készíthetők. Ez Zsír!OrigoEgy szál fecskealsóban mutatta meg magát Gesztesi Károly - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180209-egy-szal-fecskealsoban-mutatta-meg-magat-gesztesi-karoly-foto.htmlMár egy szál fecskealsóban is meg meri mutatni testét Gesztesi Károly, aki az utóbbi hetekben 100 kiló alá fogyott. Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.huRúdtáncosként mutatja meg szexi idomait Rózsa Csillahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180208-rudtancoskent-mutatja-meg-szexi-idomait-rozsa-csilla.htmlNehéz sportot választott Rózsa György lánya, Csilla, aki a balett után rúdtáncra váltott. Úgy tűnik tökéletesen boldogul, hiszen közösségi oldalára feltöltött képei nemcsak a mozdulatok művészi és kecses megformáltságáról árulkodnak, hanem bomba alakjáról is. Ez Zsír!--270 kilót nyom a nő, aki bánatában eszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180208-270-kilot-nyom-a-no-aki-banataban-eszik.htmlGyermekkora óta evéssel enyhít magányán és szomorúságán a 270 kilós Karina. Ez Zsír!--2 héttel szülés után villantott lapos hasat Cooky barátnője, Debórahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180207-2-hettel-szules-utan-villantott-lapos-hasat-cooky-baratnoje-debora.htmlSzinte meg sem látszik rajta, hogy két hete szült: Cooky barátnője, Debóra máris lapos hasat villantott. Ez Zsír!OrigoZoltán Erika karcsúbb, mint valaha - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180207-zoltan-erika-karcsubb-mint-valaha-foto.htmlRemekül néz ki friss fotóin Zoltán Erika. Vonásai nagyon fiatalosak, és az utóbbi időben fogyott is. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.