Mindenki el akarja venni a 36 éves kick-boxoló nagymamát: fotó

Forrás: Instagram/carrie__hilton -
nagymama kick-box
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagymama létére nem hagyta el magát Carrie Hilton, ugyan igen fiatalon, 35 évesen lett unokája. Ettől még érdemeit nem lehet vitatni, elképesztő formában van.

Carrie Hilton felforgatta az internetet fotóival, és történetével. A 36 éves nő ugyanis egy éve már nagymama, és nem is akármilyen: elképesztően szexi. A nő ugyanis nem hagyta el magát sem azután, hogy 18 évesen életet adott lányának, sem azután, hogy gyermeke nemrég egy unokával ajándékozta meg.

Mindenki el akarja venni a 36 éves kick-boxoló nagymamát Forrás: Instagram/carrie__hilton

Carrie Hilton (@carrie__hilton) által megosztott bejegyzés,

16,8 kilóra fogyott a nő: a saját nagyapja éheztettehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180211-16-8-kilora-fogyott-a-no-a-sajat-nagyapja-eheztette.htmlCsontvázzá fogyott az a japán nő, akit a saját nagyapja éheztetett éveken keresztül. A róla készült képeket most, tíz évvel később hozta nyilvánosságra. Ez Zsír!ThinkstockAnorexiával küzdött a fiatal lány, Connie Inglis: 21 évesen annyit nyomott, mint egy ötéveshttp://www.life.hu/ez-zsir/20180210-anorexiaval-kuzdott-a-fiatal-lany-connie-inglis.html10 éves kora óta küzdött anorexiával Connie Inglis, de sokáig sikertelenül. 21 évesen kórházba is került, ugyanis olyan sovány lett, mint egy 5 éves gyermek. Az orvosok csak heteket adtak neki, de ő csodával határos módon felépült, és most a pozitív testképet hirdeti Instagram-oldalán. Ez Zsír!OrigoRubint Réka: "Lehetne sokkal formásabb a vádlim"http://www.life.hu/ez-zsir/20180210-rubint-reka-szeretne-ha-formasabb-lenne-a-vadlija.htmlGondolnád, hogy még Rubint Réka sincs megelégedve kisportolt testével. Nos, igen, neki is van olyan, ami nem annyira tetszik magán, és azt is elárulta, mi az. Ez Zsír!OrigoSomló Tamás özvegye egyre izmosabb: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180210-somlo-tamas-ozvegye-egyre-izmosabb.htmlKeszthelyi Gyöngyvér igyekszik formába lendülni, és az eredmény nem maradt el: Somló Tamás özvegye egyre szálkásabb. Ez Zsír!--Unod a rizst és a krumplit? Ezt a köretet próbáld ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20180208-koret-recept-hajdinabol-es-quinoabol.htmlAmi a köreteket illeti, sokan nagyon egyoldalúan étkezünk, pedig a rizs, a krumpli és a párolt zöldség hármasa hamar unalmassá válik. Éppen ezért érdemes jobban megismerkedni a gabonákkal, amelyekből fantasztikus köretek és akár egytálételek is készíthetők. Ez Zsír!OrigoEgy szál fecskealsóban mutatta meg magát Gesztesi Károly - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180209-egy-szal-fecskealsoban-mutatta-meg-magat-gesztesi-karoly-foto.htmlMár egy szál fecskealsóban is meg meri mutatni testét Gesztesi Károly, aki az utóbbi hetekben 100 kiló alá fogyott. Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.