Istenes Bence csak most hagyta abba a "karácsonyi zabálást": fotó

karácsony Istenes Bence edzés evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsit elhúzódott idén Istenes Bencééknél a karácsony, legalábbis a karácsonyi zabálás. A műsorvezető csak most hagyta abba a hatalmas mennyiség elpusztítását, és elkezdett készülni a nyárra.

Úgy tűnik, Istenes Bence nagyon szereti a karácsonyt, és addig húzza az ünnepi hangulatot, amíg csak lehet, legalábbis az evés részét. A műsorvezető idén nehezen állt fel az asztal mellől, és egészen február közepéig kitartott a hatalmas mennyiségek mellett... Belátta viszont, hogy ezt nem folytathatja tovább, és már el is kezdte a felesleg ledolgozását.

Istenes Bence csak most hagyta abba a "karácsonyi zabálást" Forrás: Instagram/Istenes Bence

Bence Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, hogy végleg vége a karácsonyi zabálásnak. Egy edzőteremből tett közzé képet, tehát komolyan gondolja: nyárra valószínűleg nyoma sem lesz az elhúzódott ünnepnek.

Zoe Saldana elutasítja a diétákat: az egészséges életmód hívehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180216-zoe-saldana-a-galaxis-orzoi-sztarja-az-egeszseges-eletmod-hive.htmlA galaxis őrzői forgatási napjain öt órát töltött a sminkszékben Zoe Saldana, hogy Gomorrává váljon. A sminkmesterek rémálma az ebédidő volt, amit viszont a színésznő soha nem hagyott ki, hiszen a rendszeres étkezés is része életmódjának. De mindig nagyon vigyázva kellett ennie, nehogy pár csepp leves végigfolyjon az állán, vagy lecsöpögtesse magát valamivel, az ugyanis újabb plusz órákat vett volna igénybe, hogy megfelelően kijavítsák. Ez Zsír!OrigoSzexi vagy visszataszító? Így néz ki meztelenül a híres testépítőnő, Tana Swink (18+)http://www.life.hu/ez-zsir/20180218-igy-nez-ki-meztelenul-a-hires-testepitono-18.htmlEgyesek szerint szexi, mások pedig egyenesen csúnyának gondolják azt a bodybuilder nőt, aki az Instagramra posztolja meztelen fotóit. Ez Zsír!OrigoA hétvége receptje: sült csirkecomb kelkáposztával, gombás árpagyönggyelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180216-recept-sult-csirkecomb-kelkaposztaval-gombas-arpagyonggyel.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoNagyon kigyúrta magát ByeAlex: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180217-nagyon-kigyurta-magat-byealex-foto.htmlByeAlex hatalmas karokat villantott, ami az egészséges életmód és a sok edzés eredménye.Ez Zsír!OrigoÉld át életed legjobb szaunázásáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180215-szaunaprogram-az-igazi-feltoltodes.htmlHa már igazán unod a telet, a hideget és a szürkeséget, akkor ne is gondolkodj tovább: neked egy kiadós szaunázásra van szükséged, hogy testileg és lelkileg is feltöltődhess! Ez Zsír!OrigoSzülés után 2 hónappal máris bombaformában Szabó Zsófi: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180216-szules-utan-2-honappal-maris-bombaformaban-szabo-zsofi-foto.htmlEgész alakos szelfit posztolt közösségi oldalára Szabó Zsófi, gyakorlatilag meg sem látszik rajta, hogy 2 hónapja szült, annyira vékony. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.