Schobert Norbi visszavonul, nem tart több edzést

2018.02.20. 05:57

Schobert Norbi befejezte, nem tart többet edzéseket. Az üzletre szeretne inkább koncentrálni, és több időt akar tölteni a családjával.

"Rengeteg fellépést, edzést vállaltam be egészen a mai napig, de 47 éves leszek, 25 éve vagyok aerobikedző, itt az ideje visszavonulót fújni. Ezt a Norbit nem akarom többé színpadon látni. Nincs egészségi oka a hátralépésemnek, bírom a terhelést még most is. Rengeteget futok, sportolok, de úgy érzem, hogy így 50 felé, kiabálva, kis tornagatyában már nincs helyem a színpadon. Eljött az az idő, amikor jobban áll az öltöny, mint a tornaruha. Amikor kívülről látom magam, egy belső hang figyelmeztet, hogy tovább kell lépnem" - mesélte a Blikknek a 47 éves fitneszguru.

Schobert Norbi edzés közben a Papp László Sportarénában 2016 május 1-énFotó: Szabó Gábor - Origo

Norbi megadja a módját a búcsúnak, egy óriási, közös edzéssel zárja le edzői munkáját: "Májusban tartunk egy nagy, régi stílusú tornát. Felszabadult örömmozgás lesz. Ez lesz az utolsó órám! Itt az ideje, hogy a fiatalok vegyék át a stafétát, és én elállok az útjukból. Ha valaki követett eddig, az tudja, hogy a közösségi oldalakról is visszavonultam, csak a cégen keresztül kommunikálok, de ott megtalál mindenki, aki életvezetési tanácsokat akar kérni."

 

Schobert Norbiedzésvisszavonulás