Lapos hasát mutogatja Gáspár Evelin: fotó

has fotó Gáspár Evelin edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin ugyan már elérte a vágyott alakot, nem hagy fel az edzéssel: folyamatosan dolgozik testén. 

Gáspár Evelin már egy ideje nem az a dundi kislány, aki egykor volt. Erővel és kitartással megszabadult a felesleges kilóktól, és ugyan ma már elképesztően csinos, továbbra is odafigyel alakjára. Ehhez hozzátartozik a folyamatos edzés és a helyes táplálkozás is, amelyről előszeretettel posztol Instagram-oldalára. Nemrég például brutálisan lapos hasát villantotta meg: egy szál sportmelltartóban mutatta meg követőinek, hogy még mindig nagyon csodás az alakja!

Ilyen lapos Evelin hasa Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Magyar sztárok életmódtippjei a LifeTV-n!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül: nézd az Ez Zsír! magazint a LifeTV-n Sarka Katával!
Kiderült, mi történik a leadott kilókkal http://www.life.hu/ez-zsir/20180222-kiderult-mi-tortenik-a-leadott-kilokkal.htmlBizonyára sokat gondolkodtál azon, hogy hova lesznek azok a kilók, amelyektől sikerül megszabadulnod a fogyás során. Most kiderült! Ez Zsír!ThinkstockEzért híznak el az élsportolók a pályafutásuk befejeztévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180221-elsportolok-akik-durvan-meghiztak.htmlRengeteg olyan sportolóról hallottunk az elmúlt években, akik pályafutások befejeztével durván meghíztak. Néhány éve még legjobb formájukban, csillogó éremmel a nyakukban láttuk őket, aztán jöttek a sokkoló fotók arról, hogy mennyire elhagyták magukat, és hány kilót szedtek fel. Pedig jól belegondolva, ez nem is olyan meglepő. Eláruljuk, miért. Ez Zsír!--Brutális hasizmot villantott Béres Alexandra - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180222-brutalis-hasizmot-villantott-beres-alexandra-foto.htmlParadicsomi helyszínről jelentkezett be Béres Alexandra, aki egy apró bikiniben villantotta meg tökéletes hasizmát. Ez Zsír!--Ashley Graham fenekét csak egy vékony zsinór takarja - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180220-ashley-graham-feneket-csak-egy-vekony-zsinor-takarja-foto.htmlIsmét feneket villantott a népszerű plus size modell, Ashley Graham. A szépséget a tengerparton fotózták. Ez Zsír!--Előzd meg a fiatalkori depressziót, öngyilkosságot rendszeres testmozgássalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180220-elozd-meg-a-fiatalkori-depressziot-ongyilkossagot-rendszeres-testmozgassal-sporttal.htmlA depresszió igen súlyos mentális betegség, nem szabad félvállról venni, hiszen akár suicid, azaz öngyilkossági hajlamhoz is vezethet. Téves azt feltételezni, hogy csak a felnőtteket érintheti, manapság egyre több fiatal is depressziós. Gondolhatnánk persze, hogy egy tizenéves életében nem történhetnek olyan események, melyek ilyen állapotig sodorhatják őket, de ez természetesen nincs így. Sőt! Ám van egy kiváló megoldás, mely segíthet a depresszív állapot kezelésében és megelőzésében. Ez Zsír!OrigoKatherine Heigl 14 hónappal a szülés után visszanyerte alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180220-katherine-heigl-14-honappal-a-szules-utan-visszanyerte-alakjat.htmlA Grace klinika sztárja, Katherine Heigl 25 kilót szedett fel a szülés alatt, 14 hónappal kisfia világrahozatala után azonban újra fehérneműs fotót osztott meg követőivel, hogy megmutassa, visszanyerte alakját. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.