Mindent megevett Alex Boon-Tennet, ami a keze ügyébe került, majd 44 kilót fogyott

terápia műtét fogyás hízás kényszeresség evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alex Boon-Tennet kényszeres evő volt, míg nem egy nap már a járás és a légzés is nehezésre esett. Úgy döntött, nem hagyja magát, gyomorműtétre jelentkezett, majd 44 kilótól szabadult meg. 

A terapeutaként dolgozo Alex Boon-Tennet 6 ruhamérettel lett kisebb, miután gyomorműtétet hajtottak végre rajta -írja a Dailymail. A 21 éves lány kedvéért a repülőkön már ki kellett engedni a biztonsági övet, valamint a légzés és a járás is nehezére esett.

115kg vs. 73kg Unhappy vs. Happy Prisoner vs. Living Wouldn’t change this for the world ❣️

A L E X (@alexboontennet) által megosztott bejegyzés,

A kényszeres evés miatt teljesen felborult az élete, minden egyes traumáért édességgel vigasztalta magát, pedig már gyermekként is sokat küzdött a súlyával.

"Soha nem tudtam megállni egy vagy két keksznél, az egész csomagot akartam" - mondta a Dailymailnek a lány.

I swear I've gotten taller

A L E X (@alexboontennet) által megosztott bejegyzés,

2017 márciusában döntöt túgy, hogy a gyomorműtétet választja annak érdekében, hogy újra teljes életet éljen. A módszer segítségével 44 kilótól szabadult meg.

Életmódtippek Sarka Katától

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül: nézd az Ez Zsír! magazint a LifeTV-n Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.