Jenna Kutcher, a duci nő, akit túl helyes férje miatt aláztak meg

Forrás: Instagram/Jenna Kutcher -
duci molett Jenna Kutcher férj helyes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jenna Kutcher azért került a figyelem középpontjába, mert egy olyan férfivel házasodott össze, akinek tökéletes a teste és szívdöglesztően néz ki. Jenna viszont nem olyan sovány, mint a modellek, sokan pedig nem értik, hogyan köthetett ki egy ilyen helyes pasi mellett.

Borzasztóan megalázták Jenna Kutchert csak azért, mert nem olyan sovány, amilyenek a modellek, és mégis, egy hihetetlenül dögös férje van. Egyszerűen nem tudják elképzelni az emberek, hogy egy olyan lány, mint ő, hogyan kötött ki egy kockás hasú férfi mellett. Üzenetekben bombázták őt a hasonló kérdésekkel, mire egy ütős Instagram-posztban reagált. Persze nagyon bántották őt ezek a megjegyzések, hiszen pontosan tisztában van azzal, hogy nincs tökéletes alakja. A férje viszont így szereti őt már 10 éve.

Jenna Kutcher és férje Forrás: Instagram/Jenna Kutcher

combom összeér, a karom nagy, a fenekem narancsbőrös, de így legalább több van belőlem, amit szerethet,

Mélyhűtött ételek, amiket mindig tarts otthonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180319-melyhutott-etelek-amiket-mindig-tarts-otthon.htmlAz egészséges életmód híveinek sem mindig van ideje nagy főzőcskézést csapni. Éppen ezért nem rossz, ha fel van töltve a mélyhűtő, amiből egyszerűen elő lehet kapni néhány összetevőt, vagy akár a komplett vacsorát. Ez Zsír!OrigoZöldségek és gyümölcsök, amiket mindenki rosszul pucolhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180309-zoldsegek-es-gyumolcsok-amiket-mindenki-rosszul-pucol.htmlVannak olyan, akár minden nap tányérunkra kerülő gyümölcsök és zöldségek, amelyeket mindezidáig rosszul fogyasztottunk. Megfosztottuk őket legértékesebb hatóanyagaiktól. Mutatjuk is, hogy melyek ezek! Ez Zsír!OrigoRecept: zöldséges rakott kel csirkecombbal és gerslivelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180308-recept-zoldseges-rakott-kel-csirkecombbal-gerslivel.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoRecept: füstölt sajtsteak chilis tökpürével, sült szilvávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180308-recept-fustolt-sajt-steak-chilis-tokpurevel-sult-szilvaval.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!--Ezek az Instagram legmenőbb ételei: az édességek és az egészséges fogások a befutókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180312-ezek-az-instagram-legmenobb-etelei.htmlMilyen étkezési szokásokról árulkodik az Instagram? Ha azt nem is tudhatjuk meg a közösségi médiából, hogy milyen ételt fogyasztunk a legszívesebben, azt mindenképpen felfedi, hogy melyek a legmenőbbnek, leginkább posztolhatónak tartott fogások. Ezek következnek! Ez Zsír!OrigoJane Fonda a legdögösebb 80 éves: ez a titka!http://www.life.hu/ez-zsir/20180308-jane-fonda-80-evesen-is-bombaformaban-van.htmlA vasárnap megrendezett 90. Oscar-gálán nagy feltűnést keltett Jane Fonda, aki egy fehér, testre simuló Balmain ruhában vonult fel a vörös szőnyegen. Kétségtelen, hogy a színésznő a legdögösebb 80 éves, akit valaha is láttunk! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.