Sokkolóan vékony Amal Clooney: friss fotók

vékony szülés után George Clooney sovány Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig 10 hónapja szült Amal Clooney, máris visszanyerte régi alakját. Már olyannyira vékony, hogy a rajongói is megijedtek friss fotói láttán.

Tavaly nyáron születtek meg George és Amal Clooney ikrei, Ella és Alexander. A sztáranyuka korábban is nádszálvékony volt, és úgy tűnik, a terhesség alatt sem rakódott rá túl sok felesleges, vagy legalábbis mára sikerült megszabadulnia a pluszkilóktól.

Az ügyvédnő máris belevetette magát a munkába, ezúttal New Yorkban kapták le a lesifotósok, amint a Columbia Egyetemre sietett. Zöld kabátját a kezében vitte, és egy fekete felsőt, fehér szoknyát viselt. Elképesztően vékonynak tűnt, rajongói máris elkezdtek érte aggódni.

Amal Clooney elképesztően vékony Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Egy bennfentes a RadarOnline-nak elmondta, szerinte Amal még éheztetni is képes magát az áhított alak elérése érdekében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.