Falusi Mariann az egészséges életmódról, táplálkozásról, valamint a hízásról-fogyásról beszélt

Forrás: Youtube/ TulipánTündér Produkció -
Falusi Mariann táplálkozás plus size egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Falusi Mariann egy plus size divatbemutatón adott interjút. Az énekesnő egészséges életmódról, pluszkilókról és a divatról is beszélt. 

"Úgy gondolom, hogy a médiának egy csomó dologra nagyon rossz befolyása van. Ezek közé tartozik, hogy rettentô szélsőségesen hirdetik – már-már idegesítően – az egészséges életmódot.Szerintem a természetes és egyszerű életvitelt kell megtalálni. Persze nem árt, ha mozog az ember, és néha odafigyel a táplálkozásra, de mindig úgy kell élni, ahogy éppen nekünk jólesik" - mondta el Mariann a Borsnak, és hozzátette, van, hogy több pluszkiló szalad fel rá, de soha nem leplezi. Máskor azonban figyel az életmódjára.

"Nem vagyok ebben hisztérikus. Volt, hogy lefogytam húsz kilót, aztán visszajött harminc. De amikor fogyózom, az akkor is önmagam miatt van. A mások véleménye sosem érdekelt. Aki nagyon ráér és nem igazán tudja felmérni a saját lehetőségeit, az a címlapalakokra hagyatkozik, de ezt nem szabad" - nyilatkozta a testsúlya kapcsán.

Forrás: Youtube/ TulipánTündér Produkció

Így festett Tóth Gabi és Krausz Gábor együtt a csütörtök esti díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20180407-igy-festett-toth-gabi-es-krausz-gabor-a-csutortok-esti-playboy-dijatadon.htmlÚj kedvesével, Krausz Gábor séffel jelent meg csütörtök este Tóth Gabi a Playboy magazin díjátadóján. Az énekesnő merészen dekoltált ruhája csak úgy vonzotta a tekinteteket. TrendOrigoSmink nélkül fotózták Christina Aguileráthttp://www.life.hu/trend/20180401-smink-nelkul-fotoztak-christina-aguilerat-magazinba-paper.htmlA Paper magazine számára készültek a különleges, natúr fotók. Christinának kifejezetten jól áll a smink nélküliség, jónéhány évet le is tagadhatna. Trend--Félmillió dollárt költött plasztikára Jennifer Pamplona, hogy Kim Kardashian hasonmássá váljonhttp://www.life.hu/trend/20180325-felmillio-dollart-koltott-plasztikara-jennifer-pamplona-hogy-kim-kardashian-hasonmassa-valjon.htmlA 25 éves brazil Jennifer Pamplona nem sajnálta a pénzt az álmaira. Fél millió dollárt költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian, és a plasztikai beavatkozásoknak a tervei szerint még nincs vége. TrendOrigoTúl lengére sikerült a fürdőruhamodell öltözéke? http://www.life.hu/trend/20180318-tul-lengere-sikerult-a-furdoruhamodell-oltozeke-senki-nem-tudott-mashova-figyelni.htmlA This Morning című reggeli műsor felvételén nagy feltűnést keltett a modell, akin egy szakértő mutatta be a terndeket. TrendOrigoTangás fenekével őrjíti meg a férfiakat Bódi Sylvihttp://www.life.hu/trend/20180318-tangas-fenekevel-orjiti-meg-a-ferfiakat-bodi-sylvi-modell.htmlKözvetlen, vicces és bevállalós. Bódi Sylvi gyakran oszt meg szexi képeket rajongóival, egy egy-egy fotó apropóján szívesen válaszol is nekik. TrendOrigoFeltűnő kreációban vett részt az Instyle Awardon Weisz Fannihttp://www.life.hu/trend/20180324-feltuno-kreacioban-vett-reszt-az-instyle-awardon-weisz-fanni-modell.htmlElképesztő ruhában jelent meg az Instyle Awardon Weisz Fanni. Volt, aki a ruhájába szeretett bele, más a cipőjéről szeretett volna többet megtudni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.