Gömöri András Máté nagyon kigyúrta magát: Polyák Lilla vőlegénye olyan, mint egy gladiátor

izom Gömöri András Máté Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polyák Lilla párja, a szintén színész, Gömöri András Máté nagyon kigyúrta magát.

Félmeztelen fotóztatta magát edzés után Gömöri András Máté. Nem is csoda, hiszen elképesztően kigyúrta magát. Olyan izmos, mint egy gladiátor.

Narancsbőrt és hurkákat villantott Demi Lovatohttp://www.life.hu/ez-zsir/20180408-narancsort-es-hurkakat-villantott-demi-lovato-instagram.htmlNarancsbőrt és hurkákat villantott közösségi oldalán Demi Lovato. Az énekesnő szeretné, ha mások is elfogadnák önmagukat olyannak, amilyenek. Ez Zsír!--Alaposan kigyúrták magukat az Oltári csajok pasijai: Ember Márk, Jaskó Bálint és Dér Zsolthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180408-alaposan-kigyurtak-magukat-az-oltari-csajok-pasijai-ember-mark-jasko-balint-es-der-zsolt.htmlEgy ország zárta a szívébe az Oltári csajok szívtipróit, Ember Márkot, Jaskó Bálintot és Dér Zsoltot, akik az utóbbi időben alaposan kigyúrták magukat. Ez Zsír!--Anne Hathaway egy filmszerep kedvéért hízókúrázik: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180408-anne-hathaway-egy-filmszerep-kedveert-hizokurazik-video.htmlAnne Hathaway egy törékeny testű díva volt, mostanra azonban kissé meghízott... Ez Zsír!--5 tipp édességfüggőknek az egészséges élethezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180404-ot-tipp-edessegfuggoknek-az-egeszseges-elethez.htmlHa szeretnél egészségesen élni, ha szeretnél energikus és fitt lenni, ráadásul néhány kilótól sem lenne rossz megszabadulni, akkor bizony oda kell figyelni arra, hogy mennyi cukrot viszel be a szervezetedbe. Édességfüggőként persze ez nehezebb ügy, mint az ember gondolná. Íme, 5 tipp, ami beválik! Ez Zsír!OrigoÍgy lett bombanő a 42 éves kétgyermekes anyukából, Joanne Peters-ből: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180404-igy-lett-bombano-a-42-eves-ketgyermekes-anyukabol.htmlEgész életében szégyellte testét az ausztrál Joanne, végül két gyermek után döntött úgy, változtat az életmódján, és meg is lett az eredménye. 42 évesen úgy néz ki, mint egy igazi bombázó, bár be kell vallani, előtte sem volt rossz alakja az anyukának. Ez Zsír!OrigoLabancz Lilla olyan, akár egy Barbie-baba: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180405-labancz-lilla-olyan-akar-egy-barbie-baba.htmlLabancz Lilla is szereti megmutatni alakját az Instagram-oldalán, de ez nem csoda, hiszen tökéletes idomokkal rendelkezik. Olyan, akár egy Barbie-baba. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.