Szabó Zsófi újra edz a szülés után, speciális diétájához is visszatér majd

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
diéta Szabó Zsófi fogyás inzulinrezisztencia szülés család egészség sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra edzőterembe jár Szabó Zsófi, aki decemberben adott életet kisfiának, Mendelnek. Mivel inzulinrezisztenciás, odafigye arra is, hogy mit ehet, szeretne régi formájában tündökölni. 

"Már több mint egy hete újra edzek, ráadásul a férjemmel együtt" - mondta a BlikknekSzabó Zsófi, aki decemberben adott életet kisfiának, Mendelnek. Egymást motiválják, így könnyebben meg a sprot. A műsorvezető hangsúlyozta, hogy semmit nem vont meg a szervezetétől a szoptatás alatt.

Szabó Zsófi újra formába hozza magát Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

Szabó Zsófi úgy érezte, hiába edz, mindig voltak rajta plusz kiló. A babeterezés során kiderült, inzulinrezisztenciája van. Az ehhez tartozó speciális diétával azonban már sikerült fogynia.

"Folytatom a korábbi életmódomat, nagyon odafigyelek arra, mit ehetek és mit nem. Nem lesz könnyű, mert édesszájú vagyok, és a sütiknek nehezen állok ellen, de a kitűzött cél motivál. A diéta mellett edzőterembe járunk Zsoltival, igaz, egyelőre inkább kardiózom" - fogalmazott Szabó Zsófi, aki azt is elárulta, hogy amíg edz, édesanyja vigyáz a kicsire, de természetesen sportolás közben is mindig telefonközelben van.

Fogadás miatt kezdett komoly edzésbe, most nemzetközi fitneszversenyen bizonyított Bertók Mariannahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180413-bertok-marianna-maya-nemzetkozi-fitneszversenyen-bizonyitott.htmlHazai sikereket követően nemzetközi fitneszversenyen ért el kiemelkedő eredményt a Miss Balaton 2015 döntős szépsége. Bertók Marianna Maya karrierje rendhagyó módon indult: évekkel ezelőtt egy fogadás miatt kezdett komoly edzésbe, hogy elérje a profi versenyzők alakját. Ez Zsír!OrigoMegválasztották Kína legszebb fenekét: ez a szexi nő a birtokosahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180415-megvalasztottak-kina-legszebb-feneket-ez-a-szexi-no-a-birtokosa.htmlA személyi edző, Gao Qian munkája megtérült, elérte célját: övé a Kína legszebb fenek díj.Ez Zsír!OrigoMeglepő dolgot tapasztalt a férfi, aki egy hétig csak gyorskaján élthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180415-meglepo-dolgot-tapasztalt-a-ferfi-aki-egy-hetig-csak-gyorskajan-elt.htmlEgy brit férfi kipróbálta, mi történik akkor, ha egy egész hétig csak a McDonald'sban eszik. Meglepő, amire 7 nap múlva rájött. Ez Zsír!--Recept hétvégére: gesztenyés csirkemell almás párolt káposztávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180323-recept-gesztenyes-csirkemell-almas-parolt-kaposztaval.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoÖzönlenek a kommentek Tóth Vera egész alakos fotójáhozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180414-ozonlenek-a-kommentek-toth-vera-egesz-alakos-fotojahoz-az-instagramon.htmlAz utóbbi időszakban nem volt olyan lap, aki ne írt volna már többször Tóth Vera fogyásáról. Nem titok: az énekesnő igazi bombázó lett. Legutóbbi fotója mellett mégsem lehet szó nélkül elmenni... Ez Zsír!OrigoZoltán Erika nagyon lefogyott, két mérettel kisebb ruhákat hordhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180413-zoltan-erika-nagyon-lefogyott-ket-merettel-kisebb-ruhakat-hord.htmlÉletmódot változtatott Zoltán Erika, rengeteget fogyott, ruhát két mérettel kisebbre cserélte. Fantasztikusan néz ki. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.