Chessie King saját magunk elfogadására buzdít, videóban torzította el testét

alak testkép torzulás egészség test elfogadás Chessie King Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chaessie King Instagram-modell szeretett volna borsot törni azok orra alá, akik negatív kommenteket írtak képei alá. Éppen ezért videóban mutatta meg, milyen lenne teste, ha olyan lenne, amilyennek az Insta-trollok akarják. Egyébként profiljával is arra akar buzdítani másokat, hogy olyannak fogadják el magukat, amilyenek. 

A fiatal lány egyébként rengeteg vicces és elgondolkodtató képet tesz fel profiljára, megmutatja, milyen az élet akkor, ha a jól megkomponál Instagram-fotókat nézzük és milyen akkor, amikor a való életet szemléljük.

Cheesie egy videót is készített, amelyben összegyűjtötte a képeihez érkezett rosszindulatú hozzászólásokat, és technika segítségével megmutatta, milyen lenne teste, ha minden tanácsot megfogadna. Megváltoztatta lábait, csípőjét, ajkait, sőt még szemöldökét is. Az eredmény megdöbbentő lett.

Igazi átalakulás: Túlsúlyos férfiből valóságos Disney-herceggé változotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180416-igazi-atalakulas-tulsulyos-ferfibol-valosagos-disney-hercegge-valtozott-fogyas.htmlEgy 26 éves connecticuti fiatalember hatalmas átváltozáson ment keresztül. Azonban nem elsősorban látványos fogyásával hívta fel magára az Instagram követői figyelmét. Kövér férfiből, álom herceggé változott. Ez Zsír!OrigoAz 5 legrosszabb étel, amit reggelire választhatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180416-az-5-legrosszabb-reggeli.htmlA jól megválasztott reggeli már félsiker az egészséges életmód felé vezető úton, nem beszélve arról, hogy tökéletesen megalapozza a napodat. A jófajta szénhidrátban, egészséges zsírokban, fehérjében és rostban gazdag reggeli jót tesz az anyagcserének, hosszantartó lendületet biztosít, nem dobja meg a vércukorszintet, hogy aztán pár óra múlva már fáradtak és nyűgösek legyünk. Íme, 5 étel, amit soha nem szabad reggelire választani! Ez Zsír!OrigoFogadás miatt kezdett komoly edzésbe, most nemzetközi fitneszversenyen bizonyított Bertók Mariannahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180413-bertok-marianna-maya-nemzetkozi-fitneszversenyen-bizonyitott.htmlHazai sikereket követően nemzetközi fitneszversenyen ért el kiemelkedő eredményt a Miss Balaton 2015 döntős szépsége. Bertók Marianna Maya karrierje rendhagyó módon indult: évekkel ezelőtt egy fogadás miatt kezdett komoly edzésbe, hogy elérje a profi versenyzők alakját. Ez Zsír!OrigoSzabó Zsófi újra edz a szülés után, speciális diétájához is visszatér majdhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180416-szabo-zsofi-ujra-edz-a-szules-utan-specialis-dietajahoz-is-visszater-majd.htmlÚjra edzőterembe jár Szabó Zsófi, aki decemberben adott életet kisfiának, Mendelnek. Mivel inzulinrezisztenciás, odafigye arra is, hogy mit ehet, szeretne régi formájában tündökölni. Ez Zsír!--Megválasztották Kína legszebb fenekét: ez a szexi nő a birtokosahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180415-megvalasztottak-kina-legszebb-feneket-ez-a-szexi-no-a-birtokosa.htmlA személyi edző, Gao Qian munkája megtérült, elérte célját: övé a Kína legszebb fenek díj.Ez Zsír!OrigoMeglepő dolgot tapasztalt a férfi, aki egy hétig csak gyorskaján élthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180415-meglepo-dolgot-tapasztalt-a-ferfi-aki-egy-hetig-csak-gyorskajan-elt.htmlEgy brit férfi kipróbálta, mi történik akkor, ha egy egész hétig csak a McDonald'sban eszik. Meglepő, amire 7 nap múlva rájött. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.