életmódváltás hízás személyi edző átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem született kockahassal és izmos karokkal: hosszú út vezet idáig. Ráadásul azoknak is keményen meg kell dolgozni a tökéletes alakért, akikről általában úgy gondoljuk, hogy nekik biztosan könnyen ment. Íme, 7 személyi edző, akik nagyon messziről indultak!
  • Lacey Stone

"Ha életmódot váltasz, megváltozik az egész életed!" - vallja Lacey Stone, aki nem a levegőbe beszél, saját tapasztalatait minden követőjével szívesen megosztja. Egyszerű, da annál fontosabb dolgokról van szó: "Ha tartós változást szeretnél, válts életmódot. Ez az egyetlen út. Keress egy mozgásformát, amit szeretsz, és adj magadnak időt, hogy megváltoztasd berögzült étkezési szokásaidat. Végül keress egy inspiráló közösséget, akik segítenek végigmenni az úton"

laceystonefitness (@laceystonefitness) által megosztott bejegyzés,

  • Anna Victoria

Az Instagram sztár, Anna Victoria 12 hetes edzésprogramjával és Body Love applikációjával ért el sikereket. Nem is csoda, hiszen saját példája volt előtte, ráadásul nem a tökéletes testet, hanem az ép testben ép lélek elvét helyezi előtérbe: "Állandó változásban vagyunk, nem lehet mindig stabilan a legjobbat hozni. Vannak rossz és jó napjaink, ettől függetlenül szeressük önmagunkat, és legyünk boldogok. Nincs szükség görcsösségre. Az átalakulásunk soha nem fejeződik be, mindig törekednünk kell arra, hogy jó irányba fejlődjünk. Az nem rossz dolog, ha mindig jobban szeretnénk kinézni, de csak akkor ha nem megy a mentális és érzelmi egészség kárára."

Anna Victoria (@annavictoria) által megosztott bejegyzés,

  • Dyan Tsiumus

A New York-i edző, Dyan Tsiumus évekkel ezelőtt adta le azt a 38 kilót, ami megkeserítette az életét. Azóta kiegyensúlyozott és egészséges, átalakulásának történetét pedig még ma is szívesen osztja meg követőivel. "Ez az út soha nem ér véget. Nincs olyan, hogy egy nap felébredek és azt mondom: jól van, most kész vagyok! A mozgás és a helyes táplálkozás az élet része, mindennap csinálni kell. Legyen akár jó vagy rossz napunk, igyekeznünk kell, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle."

Dyan Tsiumis (@dfierce) által megosztott bejegyzés,

  • Dell Farrell

Dell Farrell azután lett edző, miután meghízott a főiskolán és sok sikertelen próbálkozás után végül sikerült lefogynia, és életmódot váltania. "A legfontosabb, amit megtanultam ezen idő alatt, hogy nagyon fontos a következetesség. Ki kell alakítani azokat az új szokásokat, amelyek amikor automatikussá válnak, sikeres leszel az életmódváltásban. A legfontosabb azonban mindig az, hogy érezed magad motiváltnak."

Dell Farrell (@becauseglutes) által megosztott bejegyzés,

  • Kelley Coffey

Gyomorszűkítő műtétje után Kelley Coffey 72 kilót adott le egy év alatt, majd visszaszedett 27-et. Kicsit kilóg a sorból, belőle ugyanis nem lett edző, ő másfajta tréningeket tart: különböző workshopokon a testi-lelki kiegyensúlyozottságról beszél, illetve, hogy miért szabotáljuk önmagunkat. "Végül úgy sikerült lefogynom, hogy elfeledkeztem a számokról. Nem ragaszkodtam a mérleghez, inkább önmagamra koncentráltam. Felejtsd el te is a számokat, egyedül az számít, hogyan érzed magad a bőrödben."

Kelly Coffey, Personal Trainer (@strongcoffeygram) által megosztott bejegyzés,

  • Kimberly Mills

15 évnyi yoyo effektus után 8 hónap alatt leadott 28 kilót, és súlyát azóta is tartja. "Csak azért sikerült, mert megváltozott a gondolkodásmódom. Ahelyett, hogy az eredményre összpontosítottam volna, vagyis az elérni kívánt súlyomra, a kisebb célokra helyeztem a hangsúlyt, mint az első 5 km lefutása. Ezek a részcélok és győzelmek vezettek végig az úton. Összpontosítsatok ti is az apróbb lépésekre" - mondja Kimberly Mills, aki ma már egy edzőterem tulajdonosa.

  • Erica Lugo

Erica Lugo számára hosszú út vezetett, amíg megértette, hogy a fogyás egy gondolattakarítással kezdődik. "Az életmódváltás sokkal több, mint az edzések, és egy étrend betartása. Ez a gondolkodásmódunk teljes átalakításáról szól, hogy szellemileg is egészségesebbé váljunk. Tisztában legyünk az érzéseinkkel, a görcseinkkel, ráhangolódjunk önmagunkra. Miközben egyre egészségesebb lett a testem, úgy szabadultam meg a negatív gondolatoktól, és attól, hogy határokat szabjak magamnak."

Erica ⬇️150 Lbs SW: 322 Lbs (@ericafitlove) által megosztott bejegyzés,

Hazai példákból sincs hiány!

Dávid Petra 35 kilót adott le, és fitneszversenyeken is indult, hogy bemutassa tökéketes alakját. Palkó Noémi szintén egy életmódváltás után lett edző. Ismerd meg az ő történetüket is!
Az 5 legrosszabb étel, amit reggelire választhatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180416-az-5-legrosszabb-reggeli.htmlA jól megválasztott reggeli már félsiker az egészséges életmód felé vezető úton, nem beszélve arról, hogy tökéletesen megalapozza a napodat. A jófajta szénhidrátban, egészséges zsírokban, fehérjében és rostban gazdag reggeli jót tesz az anyagcserének, hosszantartó lendületet biztosít, nem dobja meg a vércukorszintet, hogy aztán pár óra múlva már fáradtak és nyűgösek legyünk. Íme, 5 étel, amit soha nem szabad reggelire választani! Ez Zsír!OrigoFogadás miatt kezdett komoly edzésbe, most nemzetközi fitneszversenyen bizonyított Bertók Mariannahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180413-bertok-marianna-maya-nemzetkozi-fitneszversenyen-bizonyitott.htmlHazai sikereket követően nemzetközi fitneszversenyen ért el kiemelkedő eredményt a Miss Balaton 2015 döntős szépsége. Bertók Marianna Maya karrierje rendhagyó módon indult: évekkel ezelőtt egy fogadás miatt kezdett komoly edzésbe, hogy elérje a profi versenyzők alakját. Ez Zsír!OrigoBorzalmas fogyitrend: életveszélyes is lehet a Hamupipőke-diétahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180409-a-legujabb-fgyokura-trend-eletveszelyes-is-lehet-a-hamupipoke-dieta.htmlAhogy a butaságnak, úgy a szörnyű diétatrendeknek sincs végük. A legújabb őrület, ami Japánból indult, irreális elvárásokat fogalmaz meg a nők irányába, akár életveszélyes is lehet. Ez a Hamupipőke-diéta! Ez Zsír!OrigoZsírgyilkos gyakorlatok Simon Szimonettával: videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20180409-zsirgyilkos-gyakorlatok-simon-szimonettaval.htmlSimon Szimonettát már jól ismerhetitek, hiszen mi is írtunk korábban zsírgyilkos edzésmódszeréről, a Boost Trainingről, és az otthoni edzés pozitívumairól is beszélgettünk vele. Ezúttal olyan videóval készültünk, ahol Szimi a legjobb zsírégető gyakorlatokat mutatja be nektek! Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk! Ez Zsír!Origo6 fehérjeforrás vegáknak: hús nélkül, egészségesenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180405-feherjeforras-vegaknak-hus-nelkul-egeszsegesen.htmlA vegetáriánus és vegán étrend az elmúlt években egyre több embert hódít meg. Sokféle tévhittel kell szembenézniük a növényi alapú étkezés híveinek, többek között azzal, hogy a szervezetük nem jut elég fehérjéhez. Valójában sok olyan növényi alapú élelmiszer van, ami gazdag egészséges fehérjében, és könnyedén bevihető vele a napi szükséglet. Ez Zsír!Origo6 fehérjeforrás vegáknak: hús nélkül, egészségesenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180405-feherjeforras-vegaknak-hus-nelkul-egeszsegesen.htmlA vegetáriánus és vegán étrend az elmúlt években egyre több embert hódít meg. Sokféle tévhittel kell szembenézniük a növényi alapú étkezés híveinek, többek között azzal, hogy a szervezetük nem jut elég fehérjéhez. Valójában sok olyan növényi alapú élelmiszer van, ami gazdag egészséges fehérjében, és könnyedén bevihető vele a napi szükséglet. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.