Szabó Győző 15 kilót fogyott: fotó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
műsorvezető fogyás színész életmódváltás Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remek formában van Szabó Győző: életmódváltásának köszönhetően immár 15 kilótól szabadult meg.

Mozgalmasan telnek Szabó Győző mindennapjai, hiszen reggelente a Petőfi Rádióban ébreszti a hallgatókat, emellett a színházban is rendszeresen vannak fellépései. Kiegyensúlyozott életet él, nemrég életmódot váltott, és sikerült leadnia közel 15 kilót.

Most vagyok 85. Két évvel ezelőtt még 99,6-ot mutatott a mérleg! Életformát váltottam, amiben a rádió is benne van, hiszen este feküdnöm kell. Nem ragadhatok ott a színházi büfében egy kis sörözésre. Viszont sikerült úgy visszavennem a bohéméletből, hogy a napjaimba egy kis sport is belefér. Néha másfél órát is ki tudok szorítani edzésre, ami számomra hihetetlen." – árulta el Szabó Győző a Blikknek.

Fotók Dopeman és barátnője autóbalesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180423--fotok-dopeman-es-baratnoje-autobaleseterol.htmlDopeman és barátnője durva balesetet szenvedtek, pénteken: csaknem frontálisan ütköztek egy másik autóval. A rapper Facebook-oldalán is elmondta a karambol részleteit. Állítása szerint a szembejövő elaludt a volánnál. TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán szerelmi drámájáról vallott: átverte egy számára fontos nőhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-bereczki-zoltan-szerelmi-dramajarol-vallott.htmlÁbel Anita új, internetes műsorában mesélte el Bereczki Zoli, hogyan verte egy számára fontos nő. Friss az élmény, amit a színész még mindig nem hevert ki.TV + Sztárok--Nagy Duett: Pumped Gabo és Marcellina nyilatkoztak a kiesés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-nagy-duett-pumped-gabo-es-marcellina-nyilatkoztak-a-kieses-utan.htmlA Nagy Duett első kiesője Pumped Gabo és Marcellina párosa volt. Az énekesnő mosolyogva viselte a vereséget, Gabo azonban helyette is búslakodott. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta a celeb, hogy ez most neki egy hatalmas törés, és nem is akar úgy tenni, mintha nem az lenne. „Ez most rossz" – vallotta be Gabo, aki teljesen magába roskadt az eredmény miatt. Azt azért még ki lehetett húzni belőle, hogy mihez kezd az így felszabadult idejével. TV + SztárokOrigoVéres filmjelenetben szerepel Csősz Bogi, a Feleségek Luxuskivitelben sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180423-veres-filmjelenetben-szerepel-csosz-bogi.htmlCsősz Boglárka éppen új filmjét forgatja, amiben egy olyan nőt játszik, akit megvernek, meglőnek... erről mesélt a Luxusfeleség.TV + SztárokOrigoBocsánatot kért a Viszkis Hódi Pamelától, amiért tévesen ítélte meghttp://www.life.hu/sztarok/20180423-ambrus-attila-bocsanatot-kert-hodi-pamelatol.htmlAmbrus Attila Berki Krisztiánnal töltött ázsiai útja alatt sokat hallott a showman kapcsolatáról, ami alapján igen komolyan bírálta közös könyvükben Hódi Pamelát. A fiatal anyuka közösségi oldalán vágott vissza, a Viszkis pedig bocsánatot kért.TV + Sztárok--Bikinis fotójával vágott vissza kritikusainak Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180422-bikinis-fotojaval-vagott-vissza-kritikusainak-rubint-reka-az-instagramon.htmlA háromgyerekes híresség megmutatta, hogyan fest a teste közel 40 évesen bikiniben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.