11 kilót fogyott Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi

Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos -
Tarján Zsófia Hernádi Judit diéta fogyás egészséges életmód sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem volt még ennyire csinos és nőies Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi, aki az utóbbi három hónap alatt 11 kilótól szabadult meg.

Tarján Zsófi nemrég életmódot váltot, és a kemény munkának köszönhetően már 11 kilótól sikerült megszabadulnia. Az énekesnő most a FEM3 kamerái előtt vallott arról, hogyan sikerült ezt az eredményt elérnie.

Kezdek örülni annak, amit a tükörben látok, diétázom, edzem is, nagyon sokat dolgozom ezen. De úgy gondolom, még nem értem el azt a célt, amit szeretnék. A cél az, hogy egészséges legyek, nem akarok modellvékony lenni, csak szeretnék egy egészséges alakot, és hogy jól érezzem magam a bőrömben" – árulta el Zsófi.

17 éves korom óta nem hordtam színeket. Most ez fura.

Tarján Zsófia (@tarjan_zsofia) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő hozzátette, hogy egy új sportot is kipróbált, egy ideje légtornázik. Mint mondja, ez egy nagy kihívás volt számára, hiszen tériszonyos.

Ha felállok egy lépcsőfokra vagy egy asztal magasságú dobogóra, akkor már remegek" – mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.