Kat, a túlsúlyos fitneszedző megmutatta meztelen testét

Forrás: BBC3 -
kövér terhesség edző fitnesz túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BBC3 új sorozatában mutatta meg meztelen testét a túlsúlyos fitneszedző, a 34 éves Kat. Elmesélte történetét és azt, hogy sokan meglepődnek, amikor megtudják, hogy ő az edző. 

A 34 éves Kat fitneszedzőként dolgozik. Ebben még nem lenne semmi különös, abban azonban már igen, hogy Kat túlsúlyos. Azt mondja: amikor a tanítványok belépnek a terembe, keresik a szemükkel az edzőt, elképzelhetetlennek tartják, hogy ő lehet az.

Kat súlya ellenére aktív életet él Forrás: BBC3

Az Independent cikke szerint a BBC3 új sorozata, a The Naked Truth: Obesity (A meztelen igazság: túlsúly) olyan embereket mutat be, akik vállalják túlsúlyukat. Kat 16 évesen esett teherbe, gyermeke apja azonban elhagyta őt, az evésben keresett menedéket. Egészségtelen kapcsolata lett az étellel, 6 hét alatt a 12-es ruhaméretet 28-asra cserélte.

"A testem drasztikusan megváltozott, nem ismertem fel azt, akit a tükörben láttam" - mondta a műsorban Kat. Azt is elárulta: sokan nem hiszik el, hogy ekkora méretekkel élhet aktív életet, pedig igen.

A hideg tea elősegíti a fogyásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180503-a-hideg-tea-elosegiti-a-fogyast-kutatas.htmlKutatók állítják, hideg teát kortyolgatva sokkal könnyebben lefogyhatunk, mintha rendszeresen forró italt innánk. Ez Zsír!OrigoJessica Simpson alaposan kikerekedett: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180502-jessica-simpson-alaposan-kikerekedett-foto.htmlA 2000-es évek szőke bombázója, Jessica Simpson az utóbbi időben alaposan kikerekedett. Rajongói most azt találgatják, nem vár-e újra gyermeket. Ez Zsír!--A 80-as évek szupermodellje, Rábaközi Andrea 50 évesen is bombaformában vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180502-a-80as-evek-szupermodellje-rabakozi-andrea-50-evesen-is-bombaformaban-van.htmlAz Ez Zsír! magazin múlt heti adásában a 80-as évek híres manökenje, Rábaközi Andrea volt Sarka Kata vendége a LifeTv-n. Andrea fantasztikusan néz ki, fiatalos és sugárzóan szép. Most pedig elárulta a titkát is! Ez Zsír!OrigoRajongói nagyon kiakadtak Gelencsér Tímeárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180502-rajongoi-nagyon-kiakadtak-gelencser-timeara-lebojtkura.htmlRengeteg negatív kritikát kapott Gelencsér Tímea friss videója miatt, amelyben azt ecseteli, hogy léböjtkúrát tartott és két hétig gyakorlatilag semmit nem evett. Ez Zsír!Fotó: Mudra László - OrigoNarancsbőrt villantott Bella Hadid: lesifotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180502-narancsbort-villantott-bella-hadid-lesifotok.htmlMilliók imádják, de ő sem tökéletes: az egyik legfelkapottabb modellről, Bella Hadidról készültek olyan lesifotók, amelyeken jól látszik, az ő fenekét is narancsbőr borítja. Ez Zsír!--Sztárok őrült, vagy épp abszolút logikus diétás trükkjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180426-sztarok-orult-vagy-epp-abszolut-logikus-dietas-fogyokuras-trukkjei.htmlKi ne szeretne olyan csinos lenni, mint a sztárok? Nem árt azonban látni, hogy időnként ők is felszednek pár kilót, amit természetesen a lehető leggyorsabban le is szeretnének adni. Persze olyan híresség is van, akiről egyszer sem sikerült még olyan lesi fotót készíteni, mely előnytelen lett volna. Következzenek hát a sztárok diétás tippjei, melyek rapid súlycsökkenést és fenntartható alakot egyaránt ígérnek. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.