Tolvai Reni edzés közben mutatta meg szexi homokóra alakját

alak szexi egészség szépség Tolvai Reni sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi feszülős tréningruhában mutatta meg bomba alakját Tolvai Reni, aki edzés közben osztott meg fotót rajongóival. 

Kiengedett hajjal és minden domborulatot megmutató edzőruhában készített szelfit Tolvai Reni. A konditermi fotón jól látszik, milyen sokat számít a sport és az egészséges életmód, az énekesnőnek ugyanis bomba alakja van.

@blissandbody.fitness #nikepro #nike

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber szinte csontsoványhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180503-cindy-crawford-lanya-kaia-gerber-szinte-csontsovany.htmlRajongói is aggódnak Cindy Crawford lányáért. Szerintük Kaia túlságosan vékony. Ez Zsír!--11 kilót fogyott Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180503-11-kilot-fogyott-hernadi-judit-lanya-tarjan-zsofi.htmlSoha nem volt még ennyire csinos és nőies Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi, aki az utóbbi három hónap alatt 11 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!OrigoKat, a túlsúlyos fitneszedző megmutatta meztelen testéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180503-kat-a-tulsulyos-fitneszedzo-megmutatta-meztelen-testet.htmlA BBC3 új sorozatában mutatta meg meztelen testét a túlsúlyos fitneszedző, a 34 éves Kat. Elmesélte történetét és azt, hogy sokan meglepődnek, amikor megtudják, hogy ő az edző. Ez Zsír!--A hideg tea elősegíti a fogyásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180503-a-hideg-tea-elosegiti-a-fogyast-kutatas.htmlKutatók állítják, hideg teát kortyolgatva sokkal könnyebben lefogyhatunk, mintha rendszeresen forró italt innánk. Ez Zsír!OrigoJessica Simpson alaposan kikerekedett: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180502-jessica-simpson-alaposan-kikerekedett-foto.htmlA 2000-es évek szőke bombázója, Jessica Simpson az utóbbi időben alaposan kikerekedett. Rajongói most azt találgatják, nem vár-e újra gyermeket. Ez Zsír!--A 80-as évek szupermodellje, Rábaközi Andrea 50 évesen is bombaformában vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180502-a-80as-evek-szupermodellje-rabakozi-andrea-50-evesen-is-bombaformaban-van.htmlAz Ez Zsír! magazin múlt heti adásában a 80-as évek híres manökenje, Rábaközi Andrea volt Sarka Kata vendége a LifeTv-n. Andrea fantasztikusan néz ki, fiatalos és sugárzóan szép. Most pedig elárulta a titkát is! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.