Balázs Andit nem érdeklik a pluszkilói

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
színésznő Balázs Andrea A Nagy Duett kiló testalkat Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andi csak úgy sugárzik: mint mondja, soha nem okoztak számára gondot a pluszkilói, teljes harmóniában van önmagával.

Balázs Andi, akit az ország leginkább Kasszás Erzsiként ismer, mostanában a képernyőn is hétről hétre szórakoztatja a közönséget: Horváth Tamás partnereként bizonyít A Nagy Duett című műsorban. A színésznő most hosszabb interjút adott a Borsnak, amelyben elárulta, soha nem vágyott bomba alakra, sikerült elfogadnia önmagát pluszkilóival együtt is. Szerencsére a színpadon is remek szerepeket kap, rendre megtalálják olyan feladatokkal, amelyek testhezállóak a számára.

Sosem akartam mást játszani, mint amire az alkatomból adódóan lehetőséget kaptam. Az írók szerintem a főszerepek mellett nagyon karakteres mellékszerepeket írnak, és sokszor ezek a mellékszerepek komolyabb színészi kihívást jelentenek. Nem akartam primadonna lenni. A Marica grófnőben a címszereplő szépen néz, énekel, szerelmes lesz, összejönnek és kész a buli. Én szeretem azokat a karaktereket, ahol el is kell adnom magam. Számomra soha nem okozott szorongást az alkatom, hiszen tökéletes harmóniában vagyok magammal és a világgal is. Talán ezért kapok ennyi szeretetet a közönségemtől. Mert igazi vagyok" - árulta el.

Horváth Tamás és Balázs Andi Fotó: Csudai Sándor - Origo
Tolvai Reni hatalmas dekoltázzsal és nyakörvvel bulizott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-tolvai-reni-hatalmas-dekoltazzsal-es-nyakorvvel-bulizott-foto.htmlTolvai Reni dominaszerkóban indult el szórakozni szombat este. TV + SztárokOrigoKirály Viktor szerelme, Anita megmutatta bikinis testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kiraly-viktor-szerelme-anita-megmutatta-bikinis-testet-foto.htmlKirály Viktor szerelme gyönyörű, ezt eddig is tudtuk. Most azonban tökéletes testét is megvillantotta. TV + SztárokOrigoKöllő Babett és férje, András hosszú ideje nem alszanak egy hálószobábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kollo-babett-es-ferje-hosszu-ideje-nem-alszanak-egy-haloszobaban.htmlKöllő Babett elmesélte, hogy mióta a Celeb vagyok! Ments ki innen című műsorból hazajött, kislánya, Milla kizárólag vele hajlandó aludni, annyira megviselte anyukája távolléte. TV + SztárokOrigoMár nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180505-mar-nem-enekel-a-fiesta-egyuttesben-szandi-novere-pintacsi-viki.htmlKedden még fellépése volt, ma pedig már nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Viki. TV + SztárokOrigoÓriásiak lettek Horváth Éva mellei: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-oriasiak-lettek-horvath-eva-mellei-foto.htmlA modell teste igencsak megváltozott, mióta édesanya lett. TV + SztárokOrigoÍgy szerezte Rubint Réka a szeme alatt húzódó sérülést: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-igy-szerezte-rubint-reka-a-szeme-alatt-huzodo-serulest-video.htmlA jó megfigyelők észrevehették már, hogy Rubint Réka egyik szeme alatt sérülés látható, ennek eredete derült most ki a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.