fogyás miniszoknya Cserpes Laura csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserpes Laura az utóbbi időben nagyon sokat fogyott és csinos alakját most egy miniszoknyában is megmutatta követőinek.

Akik követik Cserpes Laura Instagram-oldalát, észrevehették, hogy az elmúlt hónapokban látványos változáson esett át az énekesnő. Bár remekül állt neki az a pár pluszkiló is, amit tavaly felszedett, most mégis lefogyott és csinosabb, mint valaha. Valószínűleg gyakori látgatója lehet az edzőteremnek és lehet, hogy diétázik is.

Friss fotóján egy miniszoknyába bújt, amelyben megvillantotta csinos lábait és vékony derekát.

#akkorkezdunk

cserpeslaura (@cserpeslaura) által megosztott bejegyzés,

Egy tavaly nyári felvétel Lauráról:

Tolvai Reni hatalmas dekoltázzsal és nyakörvvel bulizott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-tolvai-reni-hatalmas-dekoltazzsal-es-nyakorvvel-bulizott-foto.htmlTolvai Reni dominaszerkóban indult el szórakozni szombat este. TV + SztárokOrigoKirály Viktor szerelme, Anita megmutatta bikinis testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kiraly-viktor-szerelme-anita-megmutatta-bikinis-testet-foto.htmlKirály Viktor szerelme gyönyörű, ezt eddig is tudtuk. Most azonban tökéletes testét is megvillantotta. TV + SztárokOrigoKöllő Babett és férje, András hosszú ideje nem alszanak egy hálószobábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kollo-babett-es-ferje-hosszu-ideje-nem-alszanak-egy-haloszobaban.htmlKöllő Babett elmesélte, hogy mióta a Celeb vagyok! Ments ki innen című műsorból hazajött, kislánya, Milla kizárólag vele hajlandó aludni, annyira megviselte anyukája távolléte. TV + SztárokOrigoÓriásiak lettek Horváth Éva mellei: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-oriasiak-lettek-horvath-eva-mellei-foto.htmlA modell teste igencsak megváltozott, mióta édesanya lett. TV + SztárokOrigoMár nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180505-mar-nem-enekel-a-fiesta-egyuttesben-szandi-novere-pintacsi-viki.htmlKedden még fellépése volt, ma pedig már nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Viki. TV + SztárokOrigoIszak Eszti szakmát válthttp://www.life.hu/sztarok/20180505-iszak-eszti-szakmat-valt.htmlAz egykori műsorvezető és divattervező, Iszak Eszter hamarosan szakmát vált. A Miss Balaton szépségverseny egyik mentoraként is dolgozó Eszti a Life.hu-nak elmondta, hogyan tervezi a karrierjét a jövőben.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.