Gáspár Evelin megszegte a fogyókúrát, pocakot villantott

anyák napja Gáspár Evelin Gáspár Bea sütemény evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Gáspár Evelin megszegte a hétvégén a fogyókúrát, megmutatta ugyanis Instagram-oldalán, mekkora pocakot eredménye az, ha valaki sok süteményt eszik. 

Úgy tűnik, Gáspár Bea remek süteményeket készíthetett anyák napján, hiszen lánya, Evelin is megszegte a hosszú ideje tartó fogyókúrát. Közösségi oldalán mutatta meg, mi lett az eredménye a hétvégi sütievésnek. A pocakja méretét tökéletesen megmutatja a passzos fekete ruhája.

Gáspár Evelin nem szégyellte pocakját Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Diéta és disznótoros? Lehetséges!http://www.life.hu/ez-zsir/20180502-dieta-es-disznotoros-lehetseges.htmlNem a zsír az egyetlen tápanyag, amit ősellenségnek kiáltottak ki. Ilyen volt például a szénhidrát is, amiről viszont ma már tudjuk, hogy nélküle komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki. A zsírról is bebizonyosodott, miután sokáig a hízás felelősének gondolták, hogy nagyon is fontos az egészségünk szempontjából, sőt, még a diétában is segítségünkre lehet. Ez Zsír!OrigoBalázs Andit nem érdeklik a pluszkilóihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180506-balazs-andit-nem-erdeklik-a-pluszkiloi-a-nagy-duett.htmlBalázs Andi csak úgy sugárzik: mint mondja, soha nem okoztak számára gondot a pluszkilói, teljes harmóniában van önmagával. Ez Zsír!OrigoCserpes Laura lefogyott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180506-cserpes-laura-lefogyott-foto.htmlCserpes Laura az utóbbi időben nagyon sokat fogyott és csinos alakját most egy miniszoknyában is megmutatta követőinek. Ez Zsír!OrigoRecept hétvégére: töltött cukkini tejfölös káposztávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180504-recept-hetvegere-toltott-cukkini-tejfolos-kaposztaval.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoEdzője nem kímélte annak idején Keresztes Ildikót: kövér állatnak neveztehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180505-edzoje-nem-kimelte-annak-idejen-keresztes-ildikot-kover-allatnak-nevezte.htmlA ritmikus gimnasztika megkövetelte a tökéletes alakot, így Keresztes Ildikót nem is kímélte az edzője annak idején: kövér állatnak nevezte. Ez Zsír!Fotó: Mudra László - OrigoTóth Vera anyukája is nagyon lefogyott: előtte-utána fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180505-toth-vera-anyukaja-is-nagyon-legyott-elotteutana-foto.htmlTóth Vera a saját fogyása után most azt is megmutatta, hogy az anyukája milyen vékony lett.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.