Exkluzív interjú Szilágyi Liliánával: "Bujkálnom kellett"

úszás interjú Szilágyi Liliána élsport bulimia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ez Zsír! magazin múlt heti adásában adott exkluzív interjút Szilágyi Liliána. Az úszónő elárulta, hogy komoly testképzavarral küzd, betegségéről, a bulimiáról mesélt, ami miatt hosszú évekig bujkálnia kellett.

Még csak 21 éves, megannyi sikert és kudarcot élt át sportolói karrierjében és magánéletében egyaránt. Előbb tanult meg úszni, mint járni, így nem is volt kérdés számára, hogy a sporttal akar hivatásszerűen is foglalkozni – de nem úgy, ahogy eddig. Liliána közel 10 évig élt étkezési zavarokkal, ami a negatív testkép következményeként alakult ki.

„12 éves koromtól kezdve csináltam, és most realizáltam, hogy tönkreteszem a testemet a lelkemet a mentalitásomat. Konkrétan mérgezem magam ezzel az egésszel. Nem volt könnyű, de szembe kellett néznem vele”– mondta az úszónő, akivel most megnézheted a teljes beszélgetést is.

Lendüljünk újra tökéletes formába: szakértői tippek a narancsbőr ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180509-szakertoi-tippek-a-narancsbor-ellen.htmlBeköszöntött a nyári meleg, előkerültek a lenge, rövidebb ruhák és sortok a szekrény mélyéről, amit bár nagyon várunk minden évben, mégis sokunkban felmerül a kérdés: hogyan tüntethetjük el a makacs narancsbőrt? Legyünk nádszál vékonyak vagy teltebb alkatúak, ezzel a problémával a többségünk szembesül, és a nyári időszak közeledtével már nem legyinthetünk rá vagy takarhatjuk el. Károlyfi Edit, az AVON bőrápolási szakértője hasznos tippekkel és tanácsokkal lát el minket, hogy sikeresen megbirkózzunk a narancsbőrrel. Ez Zsír!Origo25 kilót fogyott Zsidró Tamás mesterfodrászhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180507-ket-eve-edz-25-kilot-fogyott-zsidro-tamas-mesterfodrasz.htmlAz Ez Zsír! magazin múlt heti adásában a mesterfodrász, Zsidró Tamás volt Sarka Kata vendége a LifeTv-n. Tamás elárulta, hogy egy régi, nyári fotó ébresztette rá: életmódot kell váltania, és azt is elárulta, hány kilótól szabadult meg pontosan. Ez Zsír!OrigoDiéta és disznótoros? Lehetséges!http://www.life.hu/ez-zsir/20180502-dieta-es-disznotoros-lehetseges.htmlNem a zsír az egyetlen tápanyag, amit ősellenségnek kiáltottak ki. Ilyen volt például a szénhidrát is, amiről viszont ma már tudjuk, hogy nélküle komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki. A zsírról is bebizonyosodott, miután sokáig a hízás felelősének gondolták, hogy nagyon is fontos az egészségünk szempontjából, sőt, még a diétában is segítségünkre lehet. Ez Zsír!OrigoA 80-as évek szupermodellje, Rábaközi Andrea 50 évesen is bombaformában vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180502-a-80as-evek-szupermodellje-rabakozi-andrea-50-evesen-is-bombaformaban-van.htmlAz Ez Zsír! magazin múlt heti adásában a 80-as évek híres manökenje, Rábaközi Andrea volt Sarka Kata vendége a LifeTv-n. Andrea fantasztikusan néz ki, fiatalos és sugárzóan szép. Most pedig elárulta a titkát is! Ez Zsír!Origo7 személyi edző, akik elhízottak voltak: elképesztő átalakulások!http://www.life.hu/ez-zsir/20180420-szemelyi-edzok-akik-elhizottak-voltak-elkepeszto-atalakulasok.htmlSenki sem született kockahassal és izmos karokkal: hosszú út vezet idáig. Ráadásul azoknak is keményen meg kell dolgozni a tökéletes alakért, akikről általában úgy gondoljuk, hogy nekik biztosan könnyen ment. Íme, 7 személyi edző, akik nagyon messziről indultak! Ez Zsír!OrigoAz 5 legrosszabb étel, amit reggelire választhatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180416-az-5-legrosszabb-reggeli.htmlA jól megválasztott reggeli már félsiker az egészséges életmód felé vezető úton, nem beszélve arról, hogy tökéletesen megalapozza a napodat. A jófajta szénhidrátban, egészséges zsírokban, fehérjében és rostban gazdag reggeli jót tesz az anyagcserének, hosszantartó lendületet biztosít, nem dobja meg a vércukorszintet, hogy aztán pár óra múlva már fáradtak és nyűgösek legyünk. Íme, 5 étel, amit soha nem szabad reggelire választani! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.