Milliók imádják a vasfenekű lányt: fotók

izom fenék popó testépítés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„A lány vasfenékkel" – csak így emlegetik azt a 24 éves ukrán nőt, akinek teste csupa izom.

Bakhar Nabieva az Instagramon gyakran posztol az edzőteremből és mutatja meg kidolgozott combját, fenekét. Oldala egyre népszerűbb, már több mint 1,7 millióan követik.

Getting in shape for the United States this year @dragonpharma_llc

Бахар Набиева (@bakharnabieva) által megosztott bejegyzés,

Bakhar most egy előtte-utána fotót is mutatott arról, hogyan nézett ki azelőtt, hogy elkezdett volna rendszeresen edzeni. Mint mondja, mindig is nagyon vékony lány vol, és ez rettentően zavarta.

Nagyon sovány lány voltam, a lábaim annyira vékonyak voltak, hogy az iskolában mindenki rajtam nevetett. Ezért úgy döntöttem, változtatok, mert elegem lett azokból a tekintetekből, ahogyan az emberek rám néztek" – árulta el a DailyStarnak.

Never liked to be skinny!always wanted to change it ,always thought athletic bodies look crazy beautiful

Бахар Набиева (@bakharnabieva) által megosztott bejegyzés,

Hozzátette, amikor legelőször lement edzeni az edzőterembe, azt sem tudta, hogyan fogjon hozzá. Hamarosan azonban, amikor meglátta az izmait fejlődni, már nem volt képes leállni, és azóta függő lett.

Persze bőven vannak kritikusai, akik szerint túlzásba viszi az edzést és külseje már nem is nőies, a legtöbb követője mégis imádja, és nem győzik dicsérni kitartását, valamint külsejét.

go against the Gods go against the flow now we all powerful and look at you ridiculous

Бахар Набиева (@bakharnabieva) által megosztott bejegyzés,

A lektinmentes diéta az új őrület, pedig sok egészséges ételt is tilthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180516-a-lektindieta-az-uj-orulet-pedig-sok-egeszseges-etelt-is-tilt.htmlMivel a mértékletességet és változatosságot hirdető életmódváltás sokak számára túlságosan unalmas, mindig akad egy újabb hangzatos diéta, ami átsöpör a világon. A legújabb trend a lektinmentes étrend, amin már most sokat vitatkoznak a dietetikusok. Ez Zsír!OrigoKirály Linda a kilókkal való küzdelemről vallotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180516-kiraly-linda-a-kilokkal-valo-kuzdelemrol-vallott.htmlKirály Linda egész életében küzdött a súlyával, de mára elfogadta magát. Azt vallja, hogy ez egy olyan folyamatos harc, ami nem is feltétlenül a kilókról szól. Ez Zsír!OrigoEltiltották a taxizástól a túlsúlyos párt, tönkretették az autókathttp://www.life.hu/ez-zsir/20180516-eltiltottak-a-taxizastol-a-tulsulyos-part-tonkretettek-az-autokat.htmlMindkét tagja túlsúlyos annak a párnak, akiket az egyik taxitásaság megkért arra, hogy a jövőben válasszanak másik céget utazásaikhoz. A menedzser azt állította, hogy két autónak is tönkretették a felfüggesztését. Ez Zsír!--Étkezz úgy, ahogy II. Erzsébet brit királynő, és élj olyan hosszan, mint őhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180514-edd-azt-amit-ii-erzsebet-brit-kiralyno-es-elj-olyan-hosszan-mint-o.htmlII. Erzsébet királynő, aki immár 66. éve uralkodik, idén lett 92 éves. Nem lehet elmenni amellett, hogy egészségében nagy szerep jut étkezési szokásainak. Darren McGrady, egykori királyi séf most feltárja, hogy mit is eszik egy nap a brit uralkodónő. Ez Zsír!--Katus Attila személyi edzőt fogadotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180516-katus-attila-szemelyi-edzot-fogadott.htmlKatus Attila lesz Sarka Kata vendége a vasárnap 16 órakor kezdődő Ez Zsír! magazinban. Az aerobik szakedző, személyi edző és életmódtanácsadó többek között arról mesél, miért fogadott maga is személyi edzőt. Kapcsolj ránk: LifeTv! Ez Zsír!OrigoA férfiak körében is egyre népszerűbb a botox és a ráncfeltöltéshttp://www.life.hu/ez-zsir/20180514-a-ferfiak-koreben-is-egyre-nepszerubb-a-botox-es-a-rancfeltoltes-plasztika.htmlA nők gyakran panaszkodnak az idő múlásával megjelenő ráncok és a rájuk rakódó pluszkilók miatt. Egyre többen választják a plasztikai és szépészeti beavatkozásokat, hogy felvegyék a harcot az öregedéssel. De mi a helyzet a férfiakkal? Ők is elégedetlenkednek vajon? És ha igen, mely testrészükön változtatnának? Most kiderül! Ez Zsír!AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.