Csúnyán beszóltak a túlsúlyos Vega Blossomnak egy cukrászdában: visszavágott

testszégyenítés Vega Blossom hízás túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma az internet sztárja.

Vega Blossom, a túlsúlyos lány hat muffint szeretett volna venni hazafelé. A cukrászdában mögötte állók azonban kigúnyolták: egy lány odaszólt a mellette álló barátnőjének, hogy reméli, ez a kövér disznó nem veszi meg előlük az összes muffint.

A lány úgy gondolta, kiszúr a rajta nevetőkön, és bár nem került kevésbe, valóban megvette az összes muffint a pultból. Otthon kiírta a Facebook-oldalára a történetet, és ami ez után következett, arra egyáltalán nem számított: a bejegyzését több mint huszonötezer alkalommal osztották meg, és később a kézműves cukrászda küldött neki ajándékba egy doboz muffint.

A cukrászat pedig a saját Facebook-oldalára kiírta, hogy őket is feldühítette a nő viselkedése. A cég vezetője kijelentette, hogy elfogadhatatlannak tartja a testszégyenítést, és az ő üzleteikben nem fogják tűrni az ilyen gusztustalan viselkedést. Egyúttal felszólította ismeretlenül is a Vegának beszóló vásárlót, hogy iratkozzon le az oldalról, és ezentúl máshol vásárolja meg a muffinjait - írja a ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.