Czippán Anett nem bánja, hogy egyelőre nem sikerült lefogynia

terhesség fogyás pluszkiló Czippán Anett gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett elárulta, sem ő, sem a párja nem bánja, hogy egyelőre nem sikerült lefogynia szülés után.

Korábban már írtunk arról, hogy még nem sikerült lefogynia második szülése után Czippán Anettnek, aki továbbra is 42-es nadrágot hord. A műsorvezető most a Story magazinnak elárulta, első terhessége során 20, a második során pedig 18 kiló szaladt fel rá.

Még mindig olyan a hasam, mintha hat hónapos terhes lennék. Előfordult, hogy leszólítottak az utcán és megkérdezték, megint babát várok-e, de Oli is azzal viccel, hogy van a pocakomban még egy kis testvér. Eleinte mindezt kudarcként éltem meg, aztán elfogadtam, hogy a genetikai adottságaimon nem változtathatok. Talán elkezdhetnék hasizomgyakorlatokat végezni, de egyelőre adtam magamnak egy év szabadságot. Nyugodt vagyok, mert tudom, ha elhatározom, hamar lefogyok."

Czippán Anett hozzátette, kedvese kerekded formáival együtt is imádja, és ő is inkább csak jót mulat saját magán. Egyébként sem tartja jónak, ha a sztáranyukák pár héttel szülés után már lapos hasukkal villognak a közösségi oldalakon, ettől ugyanis csak még kellemetlenebbül érzik magukat azok, akik nem ilyen szerencsés alkatok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.