Adam Levine hatalmas bicepszet, felesége pedig szülés utáni alakot villantott

alak Behati Prinsloo Adam Levine szülés bicepsz sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik mindketten igyekszenek sportolni és egészségesen élni, hiszen Adam Levine hatalmas bicpszet villantott, felesége, Behati Prinsloo pedig megmutatta, milyen jó formában van a szülés után.

Kézen fogva, sportruhában indult sétálni Adam Levine és felesége, Behati Prinsloo. Szinte azonnal látszik, hogy a Maroon 5 énekese mostnában rengeteget sportol, felesége pedig kirobbanó formában van nem sokkal azután, hogy világra hozta gyermeküket - írta a Dailymail.

Recept hétvégére: kelkáposztaleveshttp://www.life.hu/ez-zsir/20180525-recept-kelkaposzta-leves.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoVisszaéltek Tóth Vera nevével és arcával: jogi lépéseket teszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180526-visszaeltek-toth-vera-nevevel-es-arcaval-jogi-lepeseket-tesz-az-enekesno.htmlFogyasztószert reklámoznak Tóth Verával. Az énekesnő kijelentette, semmi köze a termékhez, és megteszi a megfelelő lépéseket. Ez Zsír!OrigoUtoljára állt edzőként színpadra Schobert Norbi: így búcsúzotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180526--utoljara-allt-edzokent-szinpadra-schobert-norbi-igy-bucsuzott.htmlA szombati Fitbalance-on lépett utoljára edzőként színpadra Schobert Norbi. A fitneszguru már korábban bejelentette, visszavonul: elárulta, egészségügyi problémái vannak. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoMa áll utoljára színpadra Schobert Norbi: Rubint Réka sírva búcsúzotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180526-ma-all-utoljara-szinpadra-schobert-norbi-rubint-reka-sirva-bucsuzott.htmlSchobert Norbi már korábban jelezte, hogy egészségi állapota miatt a Fitbalance lesz utolsó hivatalos edzése. Rubint Réka könnyek között beszélt férje visszavonulásáról. Ez Zsír!--Czippán Anett nem bánja, hogy egyelőre nem sikerült lefogyniahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180524-czippan-anett-nem-banja-hogy-egyelore-nem-sikerult-lefogynia.htmlCzippán Anett elárulta, sem ő, sem a párja nem bánja, hogy egyelőre nem sikerült lefogynia szülés után. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - Origo45 kilót fogyott, pedig be sem lépett az edzőterembehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180524-45-kilot-fogyott-pedig-be-sem-lepett-az-edzoterembe.htmlJessica Pittius akkor jött rá, hogy életmódot kell váltania, amikor megrettent saját tükörképétől. Először megreformálta az étkezését, majd fokozatosan a mozgást is bevezette az napi rutinjába. Végül 45 kilót sikerült leadnia. Olvasd el a történetét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.