Janza Kata 14 kilót fogyott saját módszerével

paradicsom fogyás Janza Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janza Kata úgy érezte, felszaladt rá némi felesleg, ezért sajátos módszerű diétájához fordult. Így sikerült 6 hét alatt 14 kilótól megszabadulnia!

Janza Kata kemény diétával 14 kilótól szabadult meg az utóbbi néhány hét alatt. Saját bevallása szerint szinte semmit nem evett, sajátos diétát alkalmaz. „Én ilyen paradicsomlé-kúrával fogytam. Egy előadás alatt megiszom, mondjuk 3 liter paradicsomlevet" – mondta a színésznő a Reggeliben. Bevallása szerint nála nem okozott panaszt a sok paradicsom, és mindig jollakottnak érzi magát tőle.

Janza Kata 14 kilót fogyott Forrás: Instagram/Janza Kata

Kata elárulta, akkor alkalmazza ezt a módszert, ha gyorsan szeretne lefogyni. Ezúttal Kata 4-6 hétig csak paradicsomot fogyasztott, ugyan olykor a levest egy kis tésztával feldúsította. „Megkerestem azt az egy dolgot, amit mindig meg tudok enni, mert mindig szeretem" – mondta Kata, aki a fogynivágyó kollégáinak is ezt ajánlott a színházban.

Recept hétvégére: kelkáposztaleveshttp://www.life.hu/ez-zsir/20180525-recept-kelkaposzta-leves.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoVisszaéltek Tóth Vera nevével és arcával: jogi lépéseket teszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180526-visszaeltek-toth-vera-nevevel-es-arcaval-jogi-lepeseket-tesz-az-enekesno.htmlFogyasztószert reklámoznak Tóth Verával. Az énekesnő kijelentette, semmi köze a termékhez, és megteszi a megfelelő lépéseket. Ez Zsír!OrigoUtoljára állt edzőként színpadra Schobert Norbi: így búcsúzotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180526--utoljara-allt-edzokent-szinpadra-schobert-norbi-igy-bucsuzott.htmlA szombati Fitbalance-on lépett utoljára edzőként színpadra Schobert Norbi. A fitneszguru már korábban bejelentette, visszavonul: elárulta, egészségügyi problémái vannak. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoMa áll utoljára színpadra Schobert Norbi: Rubint Réka sírva búcsúzotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180526-ma-all-utoljara-szinpadra-schobert-norbi-rubint-reka-sirva-bucsuzott.htmlSchobert Norbi már korábban jelezte, hogy egészségi állapota miatt a Fitbalance lesz utolsó hivatalos edzése. Rubint Réka könnyek között beszélt férje visszavonulásáról. Ez Zsír!--Czippán Anett nem bánja, hogy egyelőre nem sikerült lefogyniahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180524-czippan-anett-nem-banja-hogy-egyelore-nem-sikerult-lefogynia.htmlCzippán Anett elárulta, sem ő, sem a párja nem bánja, hogy egyelőre nem sikerült lefogynia szülés után. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - Origo45 kilót fogyott, pedig be sem lépett az edzőterembehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180524-45-kilot-fogyott-pedig-be-sem-lepett-az-edzoterembe.htmlJessica Pittius akkor jött rá, hogy életmódot kell váltania, amikor megrettent saját tükörképétől. Először megreformálta az étkezését, majd fokozatosan a mozgást is bevezette az napi rutinjába. Végül 45 kilót sikerült leadnia. Olvasd el a történetét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.