Rengeteget fogyott Emilio: előtte-utána fotó

fogyás gyomorgyűrű előtte-utána Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilio a Facebook oldalán osztott meg egy előtte-utána fotót: a zenész reneteget fogyott.

Emiliót 2008-ban műtötték meg, gyomorgyűrűt kapott. Ezután 40 kilót adott le, és azóta is folyamatosan olvadnak le róla a kilók. A 10 évvel ezelőtti fotón szinte felismerhetetlen, annyit változott.

Új testpozitív kampány hódít: a bikini mindenkié, viseld büszkénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180601-uj-testpozitiv-kampany-hodit-a-bikini-mindenkie-viseld-buszken.htmlA Swimsuits For All fürdőruhamárka számára a pozitív testkép az első számú inspiráció. Korábbi kollekcióikat is úgy alkották meg, hogy mindenféle testalkatú és súlyú hölgyre gondoltak. Legújabb kampányuk még nagyobb figyelmet kapott. Ez Zsír!OrigoA tökéletes előétel: sült parenyica répa- és káposztasalátávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180601-a-tokeletes-eloetel-tatar-repa-kaposztaval-parenyicaval.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésünkből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!--Palvin Barbi kerekded idomokat villantott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180601-palvin-barbi-kerekded-idomokat-villantott-foto.htmlEgy olyan kép került fel a közösségi oldalra Palvin Barbiról, amelyen úgy tűnik, mintha felszedett volna magára néhány kilót. Rajongói ugyanakkor így is odáig vannak érte. Ez Zsír!OrigoTóth Gabi apró rövidnadrágban mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180601-toth-gabi-apro-rovidnadragban-mutatta-meg-alakjat.htmlTóth Gabi csaknem 10 kilótól szabadult meg, és most megmutatta, hogyan néz ki a fogyás után: rövid sortban fotózták. Ez Zsír!OrigoSúlyos szívbetegséggel született, ma fitneszmodellként versenyez Samantha Gallierhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180528-samantha-gallier-sulyos-szivbetegseggel-szuletett-ma-fitneszmodellkent-versenyez.htmlSamantha Gallier gyermekkora egyáltalán nem volt felhőtlen. Több időt töltött kórházban, mint játszótéren. Komoly betegséggel született, ami miatt több műtéten is át kellett esnie. Kétszer a klinikai halál állapotába került, de ekkor is élni akarása győzött. A most 27 éves Samantha ma már teljesen egészséges, sőt fitneszmodellként versenyez. Ez Zsír!Origo12 nappal szülés után csipkés fehérneműbe bújt Hilaria Baldwin: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180601-12-nappal-szules-utan-csipkes-fehernemube-bujt-hilaria-baldwin-foto.htmlHilaria Baldwin szülés után 12 nappal csipkés fehérneműt húzott és megmutatta követőinek csaknem teljesen lapos hasát. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.