4 hónap alatt testépítővé gyúrta magát a 48 éves anyuka

Forrás: Matt Marsh Photography -
testépítő életmódváltás gyúrás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 50 esztendős kétgyermekes anyuka, mégis sikerült 4 hónap alatt alaposan kigyúrnia magát egy brit nőnek.

A 48 éves Suzanne Shorrock januárban váltott életmódot, és nekilátott annak, hogy a testén lévő zsírt felszámolja, és helyette izmokat növesszen. Főleg cardio- és hasizomgyakorlatokat végez, szigorú étrendet követ, reggelire joghurtot, gyümölcsöt és mandulát eszik, ebédre édesburgonyát, brokkolit, avokádót és spenótot, vacsorára pedig halat, rizst és zöldségeket. Emellett teljesen mellőzte életéből a cukrot és az alkoholt.

Így nézett ki Suzanne januárban Forrás: Metro/Suzanne Shorrock

A csinos anyuka nemrég egy fitneszversenyen is elindult Angliában, ahol az előkelő második helyen végzett.

Nem is gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz. Még januárban jelentkeztem a versenyre, és tudtam, hogy 4 hónapom van arra, hogy felkészüljek. Nem volt könnyű úgy beosztani az időmet, hogy a munkámra és a gyermekeimre is tudjak elég időt szánni az edzések mellett. De remélem, hogy ezzel tudom ösztönözni a többi nőt is: higgyenek abban, hogy el tudják érni céljaikat. Életem legcsodásabb élménye volt ez a verseny" – nyilatkozta a Metrónak.

A versenyen már így festett Forrás: Matt Marsh Photography

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.