Eszméletlenül kigyúrta magát Polyák Lilla fiatal pasija, Gömöri András Máté: fotó

Forrás: RTLKLUB -
izom Gömöri András Máté kigyúrt Polyák Lilla gyúrás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül kigyúrta magát Polyák Lilla fiatal párja, Gömöri András Máté. Friss fotójától elakadt rajongói szava.

Rengeteget időt tölt az edzőteremben Polyák Lilla 16 évvel fiatalabb párja. Gömöri András Máté villámgyorsan ért el elképesztő eredményt: az egyik márciusi fotóján még nyoma sincs kockáknak a hasán, most pedig szinte csak úgy dagadnak az izmai. A jóképű színészt egy sziklánál fotózták félmeztelenül, a szexi fotótól pedig rajongói is elámultak.

Tekerj lejjebb és nézd meg az előtte-utána fotókat!

Így nézett ki márciusban:

És mára így kigyúrta magát:

Kefirt vegetáriánus barátnője szoktatta rá az egészséges táplálkozásrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180604-kefirt-vegetarianus-baratnoje-szoktatta-ra-az-egeszseges-taplalkozasra.htmlAz Ez Zsír! magazin múlt heti adásában a zenész Kefir volt Sarka Kata vendége a Life TV-n. Kefir elárulta, hogyan változott az életmódja az elmúlt pár évben, és az is kiderült, hogy ebben barátnője, Mihályi Mariann volt a segítségére. Ez Zsír!Origo4 hónap alatt testépítővé gyúrta magát a 48 éves anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180604-4-honap-alatt-testepitove-gyurta-magat-a-48-eves-anyuka-suzanne.htmlKözel 50 esztendős kétgyermekes anyuka, mégis sikerült 4 hónap alatt alaposan kigyúrnia magát egy brit nőnek. Ez Zsír!OrigoRémisztően lefogyott Johnny Depp: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180604-remisztoen-lefogyott-johnny-depp-foto.htmlRajongók is csak találgatják, hogy mi történhetett Johnny Deppel, a színész ugyanis rettentően lefogyott. Ez Zsír!--Rengeteget fogyott Emilio: előtte-utána fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180603-rengeteget-fogyott-emilio-elotteutana-foto.htmlEmilio a Facebook oldalán osztott meg egy előtte-utána fotót: a zenész reneteget fogyott.Ez Zsír!--Rémisztően lefogyott Johnny Depp: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180604-remisztoen-lefogyott-johnny-depp-foto.htmlRajongók is csak találgatják, hogy mi történhetett Johnny Deppel, a színész ugyanis rettentően lefogyott. Ez Zsír!--Új testpozitív kampány hódít: a bikini mindenkié, viseld büszkénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180601-uj-testpozitiv-kampany-hodit-a-bikini-mindenkie-viseld-buszken.htmlA Swimsuits For All fürdőruhamárka számára a pozitív testkép az első számú inspiráció. Korábbi kollekcióikat is úgy alkották meg, hogy mindenféle testalkatú és súlyú hölgyre gondoltak. Legújabb kampányuk még nagyobb figyelmet kapott. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.