Fel sem ismertük őket! 30 évvel ezelőtti fotón Lakatos Márk és Papp Gergő

Papp Gergő Pimaszúr duci Lakatos Márk stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekkori fotót tölött fel az Instagramra Papp Gergő, azaz Pimaszúr. Ő még csak felismerhető, de ha nem árulja el, kivel szerepel a képen, akkor rá nem jövünk!

30 évvel ezelőtti fotót osztott meg Papp Gergő, amin Lakatos Márrkal bohóckodnak banánevés közben. Márk szinte felismerhetetlen, nagyon sokat fogyott tinikóra óta.

Úristen, kik ezek 30 éve? A HELYES VÁLASZ: igen, igen ő bíz LAKATOS MÁRK!!! Úgy úgy!!! Ja és én

Papp Gergely (@papp_gergo_pimaszur) által megosztott bejegyzés,

Ezrek fejezik ki részvétüket: gyászol Heidi Klumhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-ezrek-fejezik-ki-reszvetuket-gyaszol-heidi-klum.htmlOsztoznak a rajongói Heidi Klum fájdalmában. A szupermodell közösségi oldalán számolt be az őket ért veszteségről. TV + SztárokMegszólalt David Beckham állítólagos szeretőjének apjahttp://www.life.hu/sztarok/20180610-megszolalt-david-beckham-allitolagos-szeretojenek-apja-valas.htmlPár napja röppent fel a hír, miszerint válófélben van a Beckham házaspár. Az ok pedig az, hogy David megcsalta feleségét. Most megszólalt az állítólagos szerető apja.TV + Sztárok--Cseke Katinka: "Én nem vagyok szingli"http://www.life.hu/sztarok/20180610-cseke-katinka-nem-tartja-magat-szinglinek.htmlCseke Katinka Várkonyi Andrea Műsorában, a Micsoda Nők!-ben tisztázta, hogy mi is az ő státusza jelenleg.TV + SztárokOrigoA szexi időjóst élő adásban billentették fenékbe férfi kollégái: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-a-szexi-idojost-elo-adasban-billentettek-fenekbe-ferfi-kollegai-video.htmlMexikó egyik legszexibb időjósa, Yanet Garcia élő adásban pucsított be, majd kollégái jól fenékbe is billentették a hölgyet. TV + SztárokOrigoAlig takar valamit a bikini: szexi fotót posztolt Müller Attila felesége, Larion Zoéhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-alig-takar-valamit-a-bikini-szexi-fotot-posztolt-muller-attila-felesege-larion-zoe.htmlMüller Attila felesége, Larion Zoé már jó ideje edz, aminek meg is van az eredménye. Büszke lehet a testére.TV + Sztárok--Till Attila posztolt Liptai Claudia és Pataki Ádám lakodalmárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-till-attila-posztolt-liptai-claudia-es-pataki-adam-lakodalmarol.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám csütörtökön házasodott össze szűk családi körben. A lakodalmat szombaton tartották, és akadt olyan sztár, aki a titoktartást megszegve, fotót posztolt a jeles eseményről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.