Majka több mint 4 kilótól szabadult meg: 4 hét alatt sikerült leadnia

fotó fogyás Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka nagyon odafigyel a testére, folyamatosan karban is tartja. Legutóbbi eredményéről Instagram-oldalán számolt be, több mint 4 kilótól sikerült megszabadulnia 4 hét alatt. 

Majka folyamatosan edz azért, hogy a tükröbe nézve elégedett lehessen, emellett odafigyel az étkezésre is, ezt számos alaklommal hangsúlyozta. Ennek ellenére van, hogy felszalad rá egy-két kiló, de akaraterővel és kemény edzéssel mindig sikerült visszanyernie formáját. Legutóbbi eredményéről Instagram-oldalán számolt be a rapper: 4 hét alatt sikerült leadnia 4,5 kilót!

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

Prevenciós jelleggel vállalta a masztektómiát Turóczi Rékahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180611-turoczi-reka-triatlonista-blogger-prevencios-jelleggel-esett-at-egy-komoly-mellmuteten.htmlA hétvégi Ez Zsír! magazinban Turóczi Réka hobbifutó, triatlonista, blogger volt Sarka Kata vendége a LifeTV-n. Réka többek között arról mesélt, miért vállalt be egy drasztikus műtétet, és hogyan érzi magát azóta. Ez Zsír!OrigoSzabó Ádám 15 kilót fogyott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180611-szabo-adam-15-kilot-fogyott-foto.htmlSzabó Ádám elképesztő átalakuláson esett át az elmúlt évben: 15 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!OrigoFel sem ismertük őket! 30 évvel ezelőtti fotón Lakatos Márk és Papp Gergőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180610-fel-sem-ismertuk-30-evvel-ezelotti-foton-lakatos-mark.htmlGyerekkori fotót tölött fel az Instagramra Papp Gergő, azaz Pimaszúr. Ő még csak felismerhető, de ha nem árulja el, kivel szerepel a képen, akkor rá nem jövünk!Ez Zsír!--Jennifer Lopez feneke 48 évesen is formás: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180611-jennifer-lopez-feneke-48-evesen-is-formas-foto.htmlJennifer Lopez a közösségi oldalán mutatta meg követőinek, hogy még ma is bomba alakja van. Ez Zsír!--Aleska hajlékonyságától leesik az állad: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180609-aleska-hajlekonysagatol-leesik-az-allad.htmlElképesztő videókat töltött fel az Insagramra Aleska. A kötéltáncoslányról persze eddig is tudtuk, hogy mennyire hajlékony, de ennek ellenére minden alkalommal ledöbbenünk azon, mi mindenre képes. Nézzétek! Ez Zsír!OrigoRecept: gesztenyés burgonyamártás csirkemellelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180608-gesztenyes-burgonyamartas-csirkemellel.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.