Életmódról, súlyproblémáról, diétáról mesélt Katona Renáta, Mazsi

Katona Renáta egészséges életmód Ez Zsír! sütemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ez Zsír! magazin múlt heti adásában Berki Krisztián párja, Katona Renáta volt Sarka Kata vendége a Life TV-n. Mazsi életmódjáról mesélt, és egykori súlyproblémája is szóba került, de azt is elárulta, hogy a cukrászdájukból melyik sütemény Nati és Krisztián kedvence. 

Mazsi édesanyja betegsége kapcsán került közelebbi viszonyba a cukrászattal. "Mivel akkoriban még nem lehetett kapni ezeket a liszt- és cukormentes édességeket, anyukám nekiállt kikísérletezni őket" - meséli Mazsi. A süteményeknek híre ment, végül négy évvel ezelőtt elhatározták, hogy vesznek egy kis üzemet, ahol már nagyobb mennyiségben tudnak sütni. Mazsi, miután közgazdászként végzett, bekapcsolódott a családi vállalkozás irányításába.

"Nagyon édesszájú vagyok, de igyekszem mértéket tartani" - vallja magáról Berki Krisztán szerelme, és azt is elárulta, hogy Natinak a cukormentes málnás túrós sütemény a kedvence, míg Krisztiánnak a paleó somlói.

"Nem diétázom, de egészségesen étkezem" - mondja magáról Mazsi. Fehér cukrot nem fogyaszt, de a kávéját, vagy teáját szívesen édesíti mézzel, illetve nádcukorral. Az elmúlt években szerencsére nem volt súlyingadozása, viszont a hét évvel ezelőtti szépségkirálynő-választás után megtapasztalta, hogy milyen nehéz megszabadulni a plusz kilóktól. Ekkor nagyjából tíz kiló ment fel rá, és saját bevallása szerint nagyon nehezen indult be a fogyás.

Mazsi manapság rendszeresen edz, heti 3-4 alkalommal, és általában Krisztiánnal közösen. Rubint Réka óráin is állandó vendégek, továbbá edzőterembe is járnak. Legújabb kedvencük pedig a box.

Nézd meg a teljes beszélgetést!

5 fogyókúrás tipp, ami tényleg használhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180613-fogyokuras-tippek-amik-tenyleg-hasznalnak.htmlTele van az internet mindenféle jól csengő és sokat ígérő diétával, nagy részük azonban többet árt, mint használ. Éppen ezért érdemes a talán kevésbé hangzatos, mégis sokkal többet érő, egészséges életmódra rávezető tippeket megfogadni. Ez Zsír!OrigoA leginspirálóbb magyar nők a fitnesz és más sportágak területérőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180613-inspiralo-magyar-sportolonok-a-fitnesz-teruleterol.htmlHa egy kis extra motivációra lenne szükséged, ideje megismerkedned ezzel az öt nagyszerű nővel, akik lépten-nyomon bizonyítják, hogy milyen remek dolog a sport, mennyi akaraterőt ad, és mennyi mindent képes kihozni az emberből. Ez Zsír!OrigoRecept: sajttal töltött karaj babsalátávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180615-recept-sajttal-toltott-karaj-babsalataval.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!--Prevenciós jelleggel vállalta a masztektómiát Turóczi Rékahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180611-turoczi-reka-triatlonista-blogger-prevencios-jelleggel-esett-at-egy-komoly-mellmuteten.htmlA hétvégi Ez Zsír! magazinban Turóczi Réka hobbifutó, triatlonista, blogger volt Sarka Kata vendége a LifeTV-n. Réka többek között arról mesélt, miért vállalt be egy drasztikus műtétet, és hogyan érzi magát azóta. Ez Zsír!OrigoInzulinnal kezelt cukorbetegként váltott életmódot Niki: ismerd meg a történetéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180607-interju-simon-szimonettaval-es-arpas-nikivel-fogyas-edzes-cukorbetegseggel.htmlÁrpás Niki egy évvel ezelőtt határozta el magát az életmódváltás mellett. Mivel 12 éves kora óta inzulinnal kezelt cukorbeteg, profi segítséget kért az étrend- és az edzésterv kialakításához: Simon Szimonetta aerobikprezenterrel kezdtek közös munkába. Niki azóta nemcsak, hogy sokat formásodott, de a laboreredményei is egyre jobbak, és kevesebb inzulint kell használnia. Velük interjúztunk! Ez Zsír!OrigoSúlyos szívbetegséggel született, ma fitneszmodellként versenyez Samantha Gallierhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180528-samantha-gallier-sulyos-szivbetegseggel-szuletett-ma-fitneszmodellkent-versenyez.htmlSamantha Gallier gyermekkora egyáltalán nem volt felhőtlen. Több időt töltött kórházban, mint játszótéren. Komoly betegséggel született, ami miatt több műtéten is át kellett esnie. Kétszer a klinikai halál állapotába került, de ekkor is élni akarása győzött. A most 27 éves Samantha ma már teljesen egészséges, sőt fitneszmodellként versenyez. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.