Csősz Bogi hátsója olyan kerek, hogy el sem hisszük: fotó

popsi fenék Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi megmutatta jógatudását és őrülten kerek fenekét....

Aprócska bikiniben mutatott egy jógapózt Csősz Bogi, akinek popsija nem lehetne ennél kerekebb. Elakadt a szavunk, inkább mutatjuk a képet:

Gáspár Laci úgy néz ki, mint egy testépítő: nagyon kigyúrta magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180607-gaspar-laci-ugy-nez-ki-mint-egy-testepito-nagyon-kigyurta-magat.htmlGáspár Laci életmódot váltott és olyan izmokat növesztett, mintha testépítőnek készülne. Ez Zsír!OrigoKelly Clarkson elképesztően lefogyott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180501-kelly-clarkson-elkepesztoen-lefogyott-foto.htmlKelly Clarkson énekesnő az utóbbi években nagyon meghízott. Úgy tűnik azonban, hogy megelégelte telt idomait, és fogyókúrába kezdett: rengeteget fogyott. Ez Zsír!--Molnár Anikó egy titkos boldogtalan kapcsolat miatt hízott 105 kilósrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180410-molnar-aniko-egy-titkos-boldogtalan-kapcsolat-miatt-hizott-meg.htmlMolnár Anikó nagyon megváltozott: elképesztően sokat fogyott. Ez Zsír!--Gömöri András Máté nagyon kigyúrta magát: Polyák Lilla vőlegénye olyan, mint egy gladiátorhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180408-gomori-andras-mate-nagyon-kigyurta-magat-foto.htmlPolyák Lilla párja, a szintén színész, Gömöri András Máté nagyon kigyúrta magát.Ez Zsír!OrigoNagyon kigyúrta magát ByeAlex: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180217-nagyon-kigyurta-magat-byealex-foto.htmlByeAlex hatalmas karokat villantott, ami az egészséges életmód és a sok edzés eredménye.Ez Zsír!OrigoVV Mici egy szál melltartóban edzett: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180203-vv-mici-egy-szal-melltartoban-edzett-video.htmlVV Mici nagyon szereti magát, legalábbis ez látszik fotóiból, amit a molett VV sztár rendre megoszt közösségi oldalán. Ezúttal edzés közben videózott. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.