A kétgyermekes anyuka 7 ruhaméretet fogyott

diéta fogyás egészség ruhaméret mozgás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes, 26 éves anyuka, Zoey Wer 7 ruhaméretet fogyott. Korábban egy hosszabb séta is kimerítette, most azonban közösségi oldalának segítségével motiválja saját magát és másokat is egy egészségesebb életmódra. 

"Az érzelmeim miatt ettem. Ettem, amikor szomorú voltam, amikor boldog voltam, amikor unatkoztam és akkor is, amikor ünnepelni akartam" - mondta a Dailymailneka 26 éves Zoey Weir kétgyermekes édesanya. "Nem hiszem, hogy tudtam, milyen éhesnek lenni, mert mindig ettem" - tette hozzá.

Zoey egy napon úgy döntött, hogy lemond a gyorsételekről, a szénhidrátról, hiszen már egy séta is kimerítette. Amikor a legnehezebb volt, 117 kilót nyomott. Három évvel a fogyókúra kezdete után csak 68 kilogramm a súlya, tehát leadta teste súlyának majdnem a felét.

Közösségi oldalával próbálja motiválni az egészségesebb életmóra nemcsak saját magát, hanem másokat is.

80’s style high cut body suit just need some leg warmers! ‍♀️

Zoey Weir (@zoeeypoeey_vsg) által megosztott bejegyzés,

#facetofacefriday I think my eyeballs got bigger my head is so round without hair ‍♀️

Zoey Weir (@zoeeypoeey_vsg) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.