Egy szerep kedvéért hízott 23 kilót Charlize Theron: így adta le

szerep fogyás Charlize Theron hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlize Theron neve és a túlsúly ritkán hangzik el egy mondaton belül, hiszen soha nem voltak problémái a kilókkal. Egy szerep kedvéért azonban több mint 20 kilót szedett fel a színésznő, aki a forgatást követően arról számolt be: meglepően nehéz volt leadni a felesleget.

Charlize Theron legújabb filmje, a Tully kedvéért szedett magára 23 kilót. A filmben egy túlterhelt, végletekig kimerült, háromgyermekes édesanyát alakít a színésznő, aki ehhez mérten alakította át külsejét. Charlize rengeteg feldolgozott élelmiszert és sok cukros ételt vitt be, így szedte fel a plusz kilókat. A forgatás előtt három hónapja volt erre az átalakulásra: "Az első három hét még mulatságos volt, hogy sok mindent megengedhetek magamnak, aztán egyre nehezebb lett, egyre jobban megviselte a testemet és a lelkemet is az állandó evés” - nyilatkozta a színésznő.

Charlize Theron a Tully című film forgatásán Forrás: Imdb.com

Saját bevallása szerint ezzel a hízókúrával nemcsak zsírpárnákat szedett magára, de sok olyan érzést is, ami segítette a szerep megformálásában. „A súlygyarapodás és ez a sok feldolgozott étel a lelkemre is komoly hatást gyakorolt, néha már-már depressziós voltam tőle” - vallotta be a színésznő, aki a forgatás után természetesen visszaállt az általa megszokott egészségtudatos életmódra.

Tudni kell, hogy Charlize Theronnak nem ez volt az első szerepe, ami megkívánta a súlygyarapodást. Korábban A rém című film sorozatgyilkosaként láttuk 15 kiló plusszal a filmvásznon. Míg akkor viszonylag hamar leadta a felesleget, a Tully forgatását követően rendkívül nehéz időszak várt rá. Ahogy ő maga fogalmazott: „maga volt a pokol! Nagyon hosszú út volt, nagyjából másfél évig tartott.”

A fogyás lassan indult be, de a színésznő kitartása meghozta gyümölcsét: újra bombaformában van Forrás: Instagram/charlizeafrica

Negyven felett nem olyan könnyű megbirkózni a plusz kilókkal, így a színésznőnek sem ment könnyen, habár egyre jobban érezte magát a testében, ahogy újra egészségesen kezdett táplálkozni és a sport sem maradt már el. Nehéz volt nem sürgetni a folyamatot, de ő is tudta, hogy saját egészsége érdekében csak fokozatosan adhatja le a felesleget. A fogyás lassan és nehezen indult be, de a színésznő kitartása meghozta gyümölcsét: közel a 43-hoz újra bombaformában van.

Sztárok, akik képesek voltak felszedni 30 kilót egy szerep kedvéért

Az igazán elhivatott színészek sok mindenre képesek egy szerep kedvéért. Ebbe beletartozik az is, hogy 30 kilót fogynak, vagy éppen híznak, ha ezt kívánja meg a karakter. Az eredmény ugyan látványos, de súlyos lelki és testi problémákat okoz. Nézd meg a nagy átváltozókat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.