Házi praktika a narancsbőr ellen: videó

Forrás: Thinkstock -
narancsbőr videó házi praktika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött a nyár, ezzel együtt megkezdődött a harc a makacs narancsbőr ellen. Íme, egy házi praktika, ami felpezsdíti a vérkeringésedet, és hatásosan felveszi a küzdelmet a hepehupákkal.

Nyáron a nők egyik legádázabb küzdelme a narancsbőr ellen folyik, ami sem a vékony, sem a teltebb nőket nem kíméli. A FEM+ vendége volt Tugyi Márta kozmetikus elárulta, hogyan pezsdíthetjük fel a vérkeringésünket egy házi kávés testradírral, ami segít leszámolni a hepehupákkal is.

Vegyük fel a harcot a narancsbőrrel Forrás: Thinkstock

Ha kávéőrleményt összekeverünk egy kis cukorral, gyömbérrel és fahéjjal, majd a keveréket felöntjük egy kis olajjal olyan radírt kapunk, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket. Ez az egyenletes barnulást is elősegíti, de a szőrtüszőgyulladással is felveszi a harcot. Vastagon felkenve, pakolásként fóliával betekerve pedig a narancsbőrrel is leszámol ez a házi keverék. Figyelem, arcra és dekoltázsra nem szabad kenni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.