Így lehet egy hét alatt tökéletes bikinitestünk

diéta fogyás bikiniszezon egészség bikini mozgás sport kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nyaralás előtt egy héttel is felfedezünk magunkon néhány plusz kilót, de könnyedén leadhatjuk egy egyszerűbb módszerrel. Mindössze 5 napig alacsony kalóriatarlmú ételeket kell fogyasztanunk, valamint egy picit többet mozogni. Természetesen nem 10 kilótól szabadulunk így meg, de a bikiniszezonra mindenképp formába hozhatjuk magunkat. 

A strandidő beköszöntével még mindig találhatunk magunkon néhány plusz kilót, amitől a nyaralásra szeretnénk megszabadulni. Erre van egy nagyon egyszerű módszer, a mindössze 5 napos diétával ugyanis formába hozhatjuk magunkat. Napközben a nyári melegre való tekintettel ajánlatos minimum 2 liter vizet meginni, a reggelit semmiképp ne hagyjuk ki, hiszen ez biztosítja számunkra a megfelelő energiát. A nap folyamán pedig gyümölcsök és zöldségek tárházát kell biztosítanunk saját szervezetünk számára: írja a Thomassankara. Így pedig 5 nap alatt 3 kilótól is megszabadulhatunk. A diéta azonban nem elég, ne feledkezzünk meg a mozgásról sem!

Mielőtt azonban bárki drasztikus diétába vagy életmódváltásba kezdene, konzultáljon orvosával!

1. nap

Reggeli: cukormentes gyümölcslé, 3 darab puffasztott rizs mézzel

Tízórai: gyümölcs

Ebéd: szendvics nyers, zsírmentes sonkával

Uzsonna: gyümölcs

Vacsora: 80 gramm csirke, 100 gramm salát egy teáskanál olíviaolajjal

A diéta mellett a mozgás is nagyon fontos Forrás: Shutterstock

2. nap

Reggeli: cukormentes gyümölcslé, árpakávé egy kiskanál cukorral

Tízórai: gyümölcs

Ebéd: 100 gramm tonhal, 75 gramm főtt garnélarák, 100 gramm saláta

Uzsonna: gyümölcs

Vacsora: 70 gramm spagetti paradicsomszósszal és bazsalikommal, 80 gramm saláta

3. nap:

Reggeli: 125 gramm zabpelyhes joghurt, 1 csésze kávé egy teáskanál cukorral

Tízórai: gyümölcs

Ebéd: sovány sonka, rukkola szendvicsben

Uzsonna: gyümölcs

Vacsora: 130 gramm spenótot készíts el 1 teáskanál olívaolajjal

A diétában hangsúlyos szerep jut a zöldségeknek és a gyümölcsöknek Forrás: Shutterstock

4. nap:

Reggeli: cukormentes gyümölcslé, 2 vékony szelet sajt lekvárral, árpakávé 1 teáskanál cukorral

Tízórai: gyümölcs

Ebéd: 20 gramm kenyér, cseresznye, 1 gombóc fagylalt

Uzsonna: gyümölcs

Vacsora: egy keménytojás, pirítós paradicsommal és joghurttal, 100 gramm saláta

5. nap:

Reggeli: egy csésze kávé egy teáskanál cukorral, briós

Tízórai: gyümölcs

Ebéd: pizza, 80 gramm saláta

Uzsonna: gyümölcs

Vacsora: 75 gramm grillezett pulykamell, 100 gramm salát egy teáskanál olívaolajjal

Étkezési zavarral küzdött Yvonne Dederick és Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben két szereplőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180620-etkezesi-zavarral-kuzdott-yvonne-dederick-es-kollo-babett-felesegek-luxuskivitelben.htmlNem tesz jót a luxusfeleségeknek a sok felvétel, és az állandó szereplés. Sokszor idejük sem jut arra, hogy egyenek. Ez Zsír!--Majka már több mint 5 kilót adott le: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180619-majka-mar-tobb-mint-5-kilot-addot-le-foto.htmlMajka imád büszkélkedni diétája eredményével, de ez nem csoda. Már több mint 5 kilótól sikerült megszabadulnia. Ez Zsír!--Miley Cyrus felszedett néhány kilót: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180619-miley-cyrus-felszedett-nehany-kilot-foto.htmlMiley Cyrus felszedett egy-két kilót, de még így is irigylésre méltó az alakja. Ez Zsír!--Csősz Bogi hátsója olyan kerek, hogy el sem hisszük: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180619-csosz-bogi-hatsoja-olyan-kerek-hogy-el-sem-hisszuk-foto.htmlCsősz Bogi megmutatta jógatudását és őrülten kerek fenekét....Ez Zsír!--Életmódról, súlyproblémáról, diétáról mesélt Katona Renáta, Mazsihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180618-katona-renata-mazsi-eletmodjarol-meselt-az-ez-zsir-magazinban.htmlAz Ez Zsír! magazin múlt heti adásában Berki Krisztián párja, Katona Renáta volt Sarka Kata vendége a Life TV-n. Mazsi életmódjáról mesélt, és egykori súlyproblémája is szóba került, de azt is elárulta, hogy a cukrászdájukból melyik sütemény Nati és Krisztián kedvence. Ez Zsír!OrigoAmande Meixner étrendguru tanácsait követve könnyedén lefogyhatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180618-amande-meixner-etrendguru-tanacsait-kovetve-konnyeden-lefogyhatsz.htmlRengeteg ember küzd súlyproblémákkal, és sokan vannak, akik az edzések ellenére nem érnek el eredményt. Ilyenkor a hiba általában az étrendben keresendő, erre nyújt megoldást Amande Meixner étrendguru, aki Instagram-oldalán szemlélteti, hogyan is kellene étkeznünk. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.