Katona Renáta Mazsi cukrászda Ez Zsír! édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészséges cukrászda tulajdonosa Katona Renáta, azaz Mazsi, Berki Krisztián kedvese. Elmesélte mi a kedvenc finomsága, és azt is, hogy mi az, amiből Berki is szívesen falatozik. 

"Nagyon szeretem a cukormentes málnás-túróst, ez Natika kedvence is, illetve a paleo somlói, ez Krisztiánnak is az egyik kedvenc sütije" - árulta el az Ez Zsír! magazinnak Katona Renáta, Berki Krisztián kedvese, aki egy olyan cukrászda tulajdonosa, ahol egészséges finomságokat készítenek. Mazsi azt is elmondta, mely süteményeket, milyen alapanyagokból készítenek.

Kovács Judit dietetikus pedig arról is beszélt, hogy az édességfogyasztás nem egyenlő az elhízással. "Senki nem egy csokitortától hízott el" - mondta a dietetikus. Hangsúlyozta: a mérték a lényeg. Katona Renáta is elmondta: egészségesen igyekszik étkezni, hetente 3-4-szer jár edzeni is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.