Demcsák Zsuzsa a legjobb formájában tér vissza a képernyőre: fotó

Demcsák Zsuzsa bikini body képernyő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan újra láthatják a nézők a TV2 produkciójában Demcsák Zsuzsát, aki a Mesterszakács vip-ben fogja megmutatni főzőtudományát. A nagy visszatérésre formába hozta magát a műsorvezető.

Nagyon készül a visszatérésre Demcsák Zsuzsa, aki a TV2 nagysikerű főzőműsorában, a Mesterszakács vip-ben lesz látható. A nagy alkalomra alaposan ki is gyúrta magát a sztár, aki saját bevalássa szerint heti 8-szor edz.

Edzéssel zártam a mai napot #fittvagyok

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

Jól érzem magam újra a kamerák előtt. Ha ebben a közegben dolgozol már húsz éve, szinte az életed részévé, az otthonoddá válik. Minden ismerős és megszokott lesz, ez pedig megnyugtató érzés. Manapság sokat kocogok, pedig sosem szerettem futni, mert borzasztóan egyhangú. Ám, amikor elkezdtem, éreztem, hogy szinte ötszáz méterenként fejlődöm, a végén pedig olyan eufóriát éreztem, amit korábban még szinte sosem. Nem szeretem, de hihetetlen módon szálkásít. Emellett pedig heti négy napon járok konditerembe. Délelőtt futás, este edzés, tehát egy héten tulajdonképpen nyolcszor tréningezem. A kondizás ráadásul remek társasági program, van személyi edzőm is, de a barátnőmmel járok, és mozgás közben jól szórakozunk. Rengeteget nevetünk, tulajdonképpen ez egy baráti kikapcsolódás, amely közben erőnlétileg is fejlődünk - mesélte a Blikknek Demcsák.

Így tudhatod biztonságban gyermekedet a nyári szünet ideje alatthttp://www.life.hu/csalad/20180613-igy-lehet-biztonsagban-gyermeked-a-nyari-szunet-ideje-alatt.htmlBeköszöntött a nyári szünet. Több ezer diák számára elkezdődött a gondtalan pihenés, szórakozás és feltöltődés. Ezzel egy időben (vagy még korábban) apák és anyák törik a fejüket, hogyan is vészelje át a család a két és fél hónapnyi vakációt. Mivel a szülők szabadsága a legritkább esetben tart ki június közepétől augusztus végéig, megoldást kell találni arra, ki vigyázzon a szemük fényére. CsaládOrigoHeti horoszkóp (június 25 – július 1)http://www.life.hu/horoszkop/20180621-heti-horoszkop-junius-25-julius-1.htmlA Kosok igen eredményes hét elé néznek, bármit megtehetnek, minden jól alakul majd, de a Bikáknak sem lesz okuk a panaszra: váratlan anyagi gyarapodás szépítheti a napjaikat. A Rákok elindulhatnak a teljes megújulás felé vezető úton, de a Szüzek sorsát is megfelelő irányba terelik a héten a csillagok. Nézd meg, számodra mit tartogatnak! HoroszkópOrigoNincs tökéletes bikinitestük, mégis jól érzik magukat a bőrükben: fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180624-nincs-tokeletes-bikinitestuk-megis-jol-erzik-magukat-a-borukben-fotok.htmlValódi nők mutatják meg bikinis testüket a strandokon és a közösségi oldalakon. Büszkén vállalják idomaikat és tökéletlenségüket. Ez Zsír!OrigoCsak rágón élt az anorexiás tinédzser: nézd meg, hogy alakult át, miután edzeni kezdetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180621-amanda-kristiansen-anorexias-volt-a-sport-segitett-neki-meggyogyulni.htmlNem túlzás azt állítani, hogy csont és bőr volt az anorexiában szenvedő fiatal lány, Amanda Kristiansen. Mindössze 32 kiló volt, amikor sikerült átvennie az irányítást, és legyőzte a betegséget. Nézd meg, hogy néz ki most. Ez Zsír!OrigoRecept: kolbászos tócsni zabliszttelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180622-recept-kolbaszos-tocsni-zabliszttel.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoÉletmódot váltott Majkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180623-eletmodot-valtott-majka-kaloriat-szamol-es-edz.htmlFogyni szeretett volna Majka, így közel a negyvenhez inkább a teljes életmódváltást választotta. Azt mondja, hiúságból fogyózik és gyúr, szteroidokat viszont nem szed, hogy gyorsítsa az izomépítést. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.