Gáspár Győző gyomorszűkítő műtétre készül

műtét fogyás Gáspár Győző Gáspár Evelin gyomorszűkítő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kés alá fekszik Gáspár Győző: le akar fogyni, ezért jövő héten gyomorszűkítő műtéten fog átesni.

Mint arról korábban már beszámoltunk, hosszú hónapok után felmentette az adóhatóság a korábban sikkasztással vádolt Győzikét. A showman most lányával, Evelinnel a TV2 reggeli műsorának vendége volt, ahol elárulta, nagy a boldogság a családban, de önmagával még mindig nem elégedett, ezért a fogyás érdekében bevállal egy gyomorszűkítő műtétet.

Jövő hét kedden nagyon nagy dologra készülök, beköltözök Pécsre a doktor úrhoz és olyan műtétet fog rajtam véghez vinni, hogy ha legközelebb találkozunk, ilyen sovány leszek (ujján mutatja). Magamtól nem menne, puding vagyok. Tegnap is mondta Bea, hogy „már megint eszel?". Ez egy oylan műtét lesz, hogy a gyomrot gyakorlatilag elkötik... Egy év múlva nagyon-nagyon sovány leszek. Tényleg olyan kövér vagyok most! A feleségem is azt mondta, hogy ilyen kövér még soha nem voltam. Most annyit eszek, mint egy vadállat! A lazac jöhet ész nélkül... De az a lényeg, ha legközelebb visszahívtok, sovány leszek. Akiket megműtöttek, egy hónap alatt 20 kilót fogytak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.