114 kilót fogyott a 38 éves anyuka

Forrás: NORTHFOTO/Fortitude Press/Fortitude Press -
diéta anyuka fogyás lefogyott életmódváltás gyorsétel kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 114 kilogrammot adott le az az anyuka, akinek korábbi túlsúlya már-már az életét veszélyeztette.

A most 38 éves Dawn Dawson korábban 8 ezer kalóriát fogyasztott nap mint nap, közel 2 liter szénszavas üdítő ivott és 181 kilósra hízott. Túlsúlya miatt 2-es típusú cukorbetegség alakult ki nála, koleszterinszintje az egekbe szökött és rendszeresen kellett fájdalomcsillapítókat szednie.

Dawn Dawson 181 kilós volt Forrás: NORTHFOTO/Fortitude Press/Fortitude Press

A nő akkor döbbent rá, hogy életmódjával már saját életét veszélyezteti, amikor szintén túlsúlyos édesapja 2014 novemberében rákban elhunyt. Ekkor eldöntötte, gyökeresen megváltoztatja eddigi életét.

Mára sikerült összesen 114 kilót leadnia, amit nagyrészt annak köszönhet, hogy véget vetett a gyorséttermi kaják iránt érzett függőségének és belevágott az úgynevezett Slimming World diétába, amely során alacsony kalóriatartalmú ételeket fogyasztott.

Elképesztő, mennyit fogyott Forrás: NORTHFOTO/Fortitude Press/Fortitude Press
Így sportol várandóssága alatt Konkoly Ági, egykori szépségkirálynőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180625-konkoly-agi-varandossagarol-meselt-az-ez-zsir-magazinban.htmlKonkoly Ági modell, egykori szépségkirálynő volt Sarka Kata vendége a vasárnapi Ez Zsír! magazinban. Ági, aki második gyermekével várandós, többek között arról mesélt, hogyan sportol kismamaként. Ez Zsír!OrigoGáspár Győző gyomorszűkítő műtétre készülhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180625-gaspar-gyozo-gyomorszukito-mutetre-keszul-fogyas.htmlKés alá fekszik Gáspár Győző: le akar fogyni, ezért jövő héten gyomorszűkítő műtéten fog átesni. Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huMég ma is sok a téves információ a fogyókúra kapcsán: interjú Nagy Judittalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180622-interju-nagy-judittan-a-fitten-pozitivan-bloggerevel.htmlNagy Judittal, a Fitten pozitívan bloggerével beszélgettünk arról, hogy milyen kérdésekkel keresik fel a nők, akik fogyni, formálódni szeretnének. Judit azt is elárulta, melyik testrészükkel a legelégedetlenebbek a nők, és hogy mi rá a megoldás. Ez Zsír!--Nincs tökéletes bikinitestük, mégis jól érzik magukat a bőrükben: fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180624-nincs-tokeletes-bikinitestuk-megis-jol-erzik-magukat-a-borukben-fotok.htmlValódi nők mutatják meg bikinis testüket a strandokon és a közösségi oldalakon. Büszkén vállalják idomaikat és tökéletlenségüket. Ez Zsír!OrigoMozgássérülteket ösztönöz kisfilmjével az Irigy Hónaljmirigy sztárja, Varga Győzőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180623-mozgasserulteket-osztonoz-kisfilmjevel-az-irigy-honaljmirigy-sztarja-varga-gyozo.htmlNemes ügy mellé állt az Irigy Hónaljmirigy sztárja. Bármit megtehetsz! - ez a mottója annak awakeboardozásról szóló riportfilmnek, amelynek Varga Győző a producere. A film főhőseiolyan mozgássérültek, akik igyekeznek ugyanolyan teljes életet élni, mint ép társaik – ebbeakár az is belefér, hogy kedvenc sportáguknak, a wakeboardnak hódoljanak. Miért is ne?Hiszen a lehelten nem létezik! Ez Zsír!--Házi praktika a narancsbőr ellen: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180620-hazi-praktika-a-narancsbor-ellen-video.htmlEljött a nyár, ezzel együtt megkezdődött a harc a makacs narancsbőr ellen. Íme, egy házi praktika, ami felpezsdíti a vérkeringésedet, és hatásosan felveszi a küzdelmet a hepehupákkal. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.