hasplasztika Tatár Csila plasztika személyi edző Hadas Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hadas Kriszta Tatár Csillának adott a interjút a minap. A riporter az anyaság és karrier témái mellettarról is beszélt, miért kezdett el edzeni. 

Kriszta elárulta, hogy korábban azt hitte, hogy képtelen hízni, és mindig 45 kiló lesz, de aztán felszedett többször tíz kilót. "Ott tartottam, hogy úgy nétem ki, mint az anyukák a 8. hónapban. Ezért aztán ott tartottam, amit soha nem tudtam volna elképzelni, hogy elmegyek plasztikai sebészhez. Elmentem. Gondoltam, két óra alatt megszabadulok a pókhasamtól, de jó lesz..." - mesélte. "Én vagyok az a lúzer, aki elment a plasztikai sebészhez, aki ezt mondta: 'Asszonyom, önön nem lehet segíteni', ez a zsír belül van" - tette hozzá Kriszta, aki személyi edzővel edz, aki azonban olyan drága, viccelődött Kriszta, hogy lassan többe kerül, mint ha megműtette volna magát. "Egy dekát nem fogytam" - mondta a riporter.

Pintér Mariann új frizurájáról posztolt, de a melleit is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20180701-pinter-eden-hotel-mariann-uj-frizurajarol-posztolt.htmlAz Éden Hotel lányai már csak ilyenek. Úgy tűnik, ma nem csak Snjezi, de Pintér Mariann is közszemlére tette kebleit. TV + SztárokOrigoVOLT Fesztivál 2018: Lobenwein Norbert főszervező értékelte a rendezvénythttp://www.life.hu/sztarok/20180701-volt-fesztival-2018-lobenwein-norbert-foszervezo-ertekelte-a-rendezvenyt.htmlSikeresen lezajlott a soproni Volt Fesztivál, ahol a színpadon ismét kitettek magukért a világ legnagyobb sztárjai. Azonban a jó koncertek mellé óriási eső is párosult, ami a főszervező szerint eléggé visszafogta a fesztiválkedvet. Lobenwein Norbert a Life.hu-nak elmondta, hogyan értékeli az idei rendezvényt, de néhány kulisszatitkot is elárult a Volton megfordult világsztárokról. TV + Sztárok--Július 1-jén lenne 57 éves Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-julius-1jen-lenne-57-eves-diana-hercegno-brit-kiralyi-csalad.htmlKis túlzás nélkül Diana hercegnőt az egész világ szerette, és hatalmas volt iránta mindig is az érdeklődés. Halálos autóbalesetét követően világszerte gyászolták a hercegnőt, aki július 1-jén lenne 57 éves. TV + Sztárok--Feleségéről beszélt Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-felesegerol-beszelt-havas-henrik-17-eves-koruk-ota-egyutt-vannak.htmlAhogy írtunk róla, Havas Henrik Kisoroszi házában-kertjében forgatott a Privátszféra stábja. A műsorvezető a házát megmutatta, de felesége ezen a videón sem látható. Persze a beszélgetés alatt szóbakerült - ahogy Havas hívja - Havasné. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huIstenhez és a valláshoz való viszonyáról beszélt Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-istenhez-es-a-vallashoz-valo-viszonyarol-beszelt-havas-henrik-a-privatszferaban.htmlAhogy írtunk róla, Havas Henrik Kisoroszi házában-kertjében forgatott a Privátszféra stábja. A műsorvezető a házát megmutatta, de felesége ezen a videón sem látható. Persze a beszélgetés alatt szóbakerült- ahogy Havas hívja - Havasné valamint az is, hogy bánt-e meg valamit is az életében a Tanár úr. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBikiniben kapta el az eső Adát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-bikiniben-kapta-el-az-eso-adat-pinter-adriennt-foto.htmlAda napozása meghiúsult, de egy fotót azért lőtt és posztolta. Ennek pedig sokan örülnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.