20 kilót fogyott Schobert Norbi segítségével a 14 éves kislány: előtte-utána fotó

fogyás Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban Schobert Norbi nevével volt tele a média, posztjait rajongói és ellenlábasai is megosztották. A fitneszguru első bejegyzését annak szentelte, hogy bemutassa, mit tesz a gyerekkel az édesség mértéktelen fogyasztása. Később élő adásban hangsúlyozta a szülők felelősségét a gyerekkori elhízásban, majd azt igyekezett megmutatni, mennyire helytelen módon - például a tévé előtt - étkezik a mai kor embere. Norbi most arról tett közzé egy bejegyzést, hogy egy 14 éves kislány az ő segítségével fogyott le. Megmutatta a kamasz levelét is. 

"Egy nemrég még elhízott kislány levele nekünk, aki tudott változtatni. A betegség legyőzhető és nem feltétlen kell magad halálra sportolni! Meghajlok. Norbi Kedves Réka!

Először is, nagyon boldog születésnapot kivánok, egészségben és boldogságban! Szeretnék megköszönni mindent így ismeretlenül is. Tavaly előtt nyáron(14 évesen) eldöntöttem hogy lefogyok. Az egészségem miatt is. illetve alsóban rengeteg piszkálást kaptam. Az elhatározásom olyan erős volt, hogy kb 20 kg-t fogytam. Ezek után eldöntöttem hogy zenei pályán folytatom az életem. A felkészülés elején nem sportoltam mert nem tudtam belerakni a napomba, ezért amikor tudtam Update termékeket ettem.Ezek után, már igyekeztem a napirendembe beletenni a mozgást, ami sikerült is, még a több órás gyakorlások mellett is. Sok energiát adott és a hangulatom is sokkal jobb lett. A felvételi a zeneművészetibe sikerült! És ebben Neked illetve a mozgásnak is nagy szerepe volt, hiszen hihetetlen sok motivációt adtál, megtanultam a kitartást. Most szeretném egy kicsit komolyabban folytatni a mozgást. Egyik nagy álmom hogy egyszer találkozzak veled, vagy ott legyek egy edzéseden. Köszönök mindent Réka! Köszönöm a pozitivitásod, a remek kisugárzásodat!" - tette közzé

Doszpot Evelin 40 évesen kezdett sportolnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180705-doszpot-evelin-40-evesen-kezdett-sportolni-varkonyi-andinak-meselte.htmlAz ikerterhessége alatt 30 kilót szedett fel Doszpot Evelin. A szoptatás alatt volt egy traumatikus élménye, amikor meglátta magát túlsúlyosan a teljes alakos tükörben, és szembesült azzal, hogy az agyában élő kép teljesen más, mint amit akkor látott. Ez Zsír!OrigoPlasztikáztatni akarta hasát Hadas Krisztahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180703-plasztikaztatni-akarta-hasat-hadas-kriszta-tatar-csillanak-mondta-el.htmlHadas Kriszta Tatár Csillának adott a interjút a minap. A riporter az anyaság és karrier témái mellettarról is beszélt, miért kezdett el edzeni. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoEgy orvos állítja: mégsem olyan egészséges Rippel Feri ketogén-diétájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180519-egy-orvos-allitja-megsem-olyan-egeszseges-rippel-feri-ketogen-dietaja.htmlRippel Feri többször is beszélt arról, hogy ketogén-diétával fogyott le, sőt, azt állítja, elképzelhető, hogy a májkárosodását is ez az étrend szüntette meg. Nemrégiben pedig attól volt hangos a sajtó, hogy felajánlotta Tóth Verának és Király LIndának - akik természetesen nem vették jó néven . hogy étrendet ír nekik, hogy ők is olyan karcsúak lehessenek, mint a barátnője. Ez Zsír!OrigoFelszedett néhány kilót Dj. Seherezádéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180429-felszedett-nehany-kilot-dj-seherezade-volt-valovilag-szereplo.htmlVége a csontsovány korszaknak: Seherezádé újra rendesen eszik. Ez Zsír!--Csúnyán beszóltak a túlsúlyos Vega Blossomnak egy cukrászdában: visszavágotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180519-csunyan-beszoltak-a-tulsulyos-vega-blossomnak-egy-cukraszdaban-visszavagott.htmlOrigoEgyütt tornáztatja az embereket Rubint Réka és lánya, Larahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180520-egyutt-tornaztatja-az-embereket-rubint-reka-es-lanya-lara.htmlKözös videót készít lányával, Larával Rubint Réka, aki biztos abban: a jó szülői példa meghálálja magát, és így történt ez Lara esetében is. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.