szexi fotó Jakabos Zsuzsanna kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakabos Zsuzsanna az egyik legszexibb magyar sportolónő, amit legutóbbi fotójával bizonyított is.

Jakabos Zsuzsanna, Európa-bajnok magyar úszónő nem csak tehetséges sportoló, de elképesztően gyönyörű nő is. Magas, filigrán alkatával bármelyik profi modellt kenterbe verhetné.

Legutóbbi fotóján egy világoskék farmerban és bordó bársony bikiniben mutatta meg elképesztően izmos hasát és szálkás karjaiit. Irigykedünk!

•weekend mood• ‍♀️ . @panamyphoto #weekendvibes #summertime #lifestyle #beachday #gastories #gasjeans #ad

Zsuzsanna Jakabos (@zsuzsubell) által megosztott bejegyzés,

Hamarosan ünnepli első házassági évfordulóját is a szexi sztársportoló, aki egy éve, nyáron feleségül ment edzőjéhez.

Recept: joghurtban sült csirkemell sajtchipsszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-recept-joghurtban-sult-csirkemell-sajt-chipsszel.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!Origo3+1 tipp családi túrázáshozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-tippek-csaladi-turazashoz.htmlHa nyár, akkor irány a természet! A jó idő beköszöntével sokkal inkább vágyunk a szabadba, de gyakran okoz fejtörést, hogyan lehet az egész család számára emlékezetes a nyári kirándulás. A következő tanácsok segíthetnek feledhetetlenné tenni a természetben töltött közös időt. Ez Zsír!OrigoJennie Garth, a Beverly Hills 90210 sztárja nagyon lefogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180714-jennie-garth-a-beverly-hills-90210-sztarja-nagyon-lefogyott.htmlLeperegtek a kilók a Beverly Hills 90210 színésznőjéről, Jennie Garth-ról. Saját bevallása szerint is keményen dolgozott ezért. Ez Zsír!--Csodavíz: 4 nap alatt 3 kilótól szabadulhatsz meg, ha ezt iszodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180714-csodaviz-4-nap-alatt-3-kilotol-szabadulhatsz-meg-ha-ezt-iszod.htmlNéhány kiló választ csak el álmaid alakjától, vagy szimplán csak jobban akarsz mutatni a strandon? Idd a csodavizet és 4 nap alatt 3 kilótól szabadulhatsz meg. Ez Zsír!OrigoVajna Timi paplanfeneke kezd erőre kapnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-vajna-timi-paplanfeneke-kezd-erore-kapni.htmlÚgy tűnik, Vajna Timi négy napja keményen gyúr fenékre. A munka eredményét már látja is, el is büszkélkedett követőinek. Ez Zsír!--Judy nagyon lefogyott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180711-judy-nagyon-lefogyott.htmlTöbb kilótól is sikerült megszabadulnia Judynak, melyet életmódváltásának köszönhet. Az énekesnő csak úgy ragyog. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.