Hamarosan megszületik Németh Dorottya kétszeres fitneszvilágbajnok kisfia

Németh Dorottya világbajnok fitnesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Dorottya kétszeres világbajnok fitneszmodell az Ez Zsír! magazinban beszélt várandósságáról. Azt is elárulta, melyek voltak a legnehezebb pillanatok.

Dorottyának hároméves kora óta a sport az élete. Ma már inkább személyi edzőként tevékenykedik, korábban azonban kétszer is a világbajnoki dobogó legtetejére állt fitneszmodellként. Hogyan élte meg teste átalakulását a terhesség alatt? Ezt is elárulta a LifeTV-nek: „Nem könnyű sportemberként és nőként sem megélni ezeket a változásokat, hogy olyan kezdünk el hízni, ahol soha életünkben nem jelentek meg zsírpárnák, most meg egyik napról a másikra ott vannak.

Dorottya az étkezéséről is mesélt, és elárulta, hogy nem híve a szélsőségeknek: "Nem vagyok annak a híve, hogy valaki szigorú diétát tartson a terhesség alatt és egy-egy fagyi se férjen bele, de a másik oldallal sem értek egyet, hogy most ide nekem 10 nutellás palacsinta. Ha megkívánok valamit, azt megeszem, de próbálom, ahogy eddig is, egészségesen elkészíteni. A fehér lisztet és a cukrot továbbra is kerülöm.”

A gyönyörű fitneszmodell arról is mesélt, hogyan élte meg a terhessége végén, hogy se órákat nem tudott tartani, és már ő sem tudott sportolni. Annak ellenére, hogy mindkettő nagyon hiányzik neki, egyáltalán nem sürgeti, hogy visszaálljon, az első hat hónapot szeretné hármasban, a családjával tölteni.

Nézd meg a teljes adást!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.